http://ovaska2019.fi/
kuinka saada muija
kuinka paljon kirja painaa
kuinka paljon levitettä leivälle
hyvä peli puhelin
kuinka kauan gavisconia voi käyttää
Koulutus ja osaaminen

Lue lisää

Liikenne

Lue lisää

Hyvinvointi ja talous

Lue lisää

Naisten Korisliiga sai huiman päätöksen – Kotkan Peli-Karhut

Peli-Karhut ry:n edustusjoukkueelle alkava kausi on jo 25. peräkkäinen kausi SM-sarjassa. Menestyksekäs kotkalaisjoukkue on 2000-luvulla saavuttanut viisi Suomen mestaruutta (vuosina 2007, 2008, 2011, 2018 ja 2019), neljä Suomen Cupin voittoa (vuosina 2000, 2004, 2005 ja 2009), kolme SM-hopeaa (vuosina 2010, 2013 ja 2014) ja kolme SM-pronssia (vuosina 2005, 2009 ja 2012).

Peli-Karhut / Jalkapallo - Home | Facebook

Peli-Karhut / Jalkapallo - Edustusjoukkue . Loistava kausi kaiken kaikkiaan, PeKa Edustus! PeKa edustusjoukkue - PeKa erityisryhmä päättyi lukemiin 3-3 (1-1). Edarin maalit: Lauri Koivisto x2 ja Sami Puhakka. Edustus oli pitkään kiinni voitossa, mutta epäorganisoitu puolustuspelaaminen ja hidas reagointi tilanteenvaihdoissa koitui kohtaloksi.

Joukkueet | Peli-Karhut ry - Peli-Karhujen jalkapallo

Peli-Karhuissa lapsesi oppii pelaamaan korista, mutta joukkuelajina koriksen harrastaminen antaa lapsellesi myös paljon muutakin! Pieni pelaaja oppii joukkueessaan sosiaalisuutta, yhteistyökykyä ja suvaitsevaisuutta. Hän oppii, että ponnistelu ja sitkeys palkitaan.

Peli-Karhut

Facebook-sivun näyttäminen ei onnistunut. Syy saattaa olla selaimen yksityisyysasetuksissa. Seuran kauden päättäjäiset. 16.10.2019. PEKA-leiri 2019 kuvat. 19.9.2019

Peli-Karhut - Etusivu | Facebook

peli karhut kotka jalkapallo

Pallo Karhula. Tämä lista kattaa Pallojoukkueet, joiden kotipaikka on Karhula. Tsekkaa tästä listasta myös ne Pallojoukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä.

Peli-Karhut – Wikipedia

Jalkapallo Karhula. Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Karhula ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on . Muita suosittuja lajeja ovat: . Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Jalkapallojoukkueet Karhula - Nimenhuuto.com

peli karhut kotka jalkapallo

Peli-Karhut / Jalkapallo, Karhula, Finland. 262 likes. Perustettu 15. huhtikuuta 1945

Urheiluseurat | kotka.fi

peli karhut kotka jalkapallo

Junioreita pallokerholaisista T19-junioreihin Peli-Karhut on vuonna 1945 perustettu Kotkalainen urheiluseura. Seura on erikoistunut koripalloon ja jalkapalloon. Koripallojuniorijoukkueita seurassa toimii tällä hetkellä yhdeksässä eri ikäluokassa, joista kaikki on tyttöjoukkueita. Harrasta Hyvässä Seurassa!

Peli-Karhut / Jalkapallo - Edustusjoukkue - Etusivu | Facebook

peli karhut kotka jalkapallo

Peli-Karhut. 1,8 t. tykkäystä. Peli-Karhut on kotkalainen Naisten Korisliigassa pelaava koripallojoukkue. PeKa on kolminkertainen Suomen mestari sekä

Peli-Karhut / Jalkapallo, Matkakuja 2., Karhula (2019)

Peli-Karhut / Jalkapallo - Edustusjoukkue Kauden viimeinen peli, jälkimaun jättäjä, pelataan huomenna keskiviikkona Heinolan urheilupuistoss a. Isäntäjoukkueen a toimii Union Plaani ja aloituspotku suoritetaan klo 18:30.

Ilmoittaudu mukaan

Lahjoita kampanjaan

Ota yhteyttä