http://ovaska2019.fi/
kuinka kauan burana vaikuttaa
kuinka monta asukasta on karttulassa
katsomo kardasianit
katsomo valkyrien
oma veikkaus .fi
Koulutus ja osaaminen

Lue lisää

Liikenne

Lue lisää

Hyvinvointi ja talous

Lue lisää

Pihlajasatu | TV-ohjelmat | C More

mtv3 katsomo bikineitä ja timanttejaSalatut elämät-sarjan seitsemäs spin-off-sarja on nimeltään Bikineitä ja timantteja. Sarja julkaistiin MTV:n Katsomo-palvelussa kesällä 2016. Sarjan pääosissa ovat Alissa Nikkinen (es. Johanna Puhakka), Sanni Taalasmaa (es. Kerttu Rissanen) sekä Iida Mustonen (es. Pinja Kanon).

TRAILERI: Bikineitä ja timantteja | Salatut elämät - YouTube

Bikineitä ja timantteja Salkkareiden spinnoffissa vuodelta 2016 kolme kaunotarta, Alissa (Johanna Puhakka), Iida (Pinja Kanon) ja Sanni (Kerttu Rissanen) päätyvät kylpylälomalle vanhaan kartanoon.

Salatut elämät - Wikipedia

Bikineitä ja timantteja on Salatut elämät-televisiosarjan seitsemäs nettiin julkaistu spin-off-sarja.Ohjelma julkaistiin MTV:n Katsomo-palvelussa kesällä 2016. Alissa, Iida ja Sanni lähtevät kylpylälomalle vanhaan kartanoon, joka etenee odottamattomiin suuntiin ja sarjassa paljastuu Alissan menneisyys.

Bikineitä ja timantteja TEASER | Salatut elämät - YouTube

MTV3 broadcasts everyday from morning to small hours. The pre-dawn hours are allocated to a SMS-based online chat. Much of the output of MTV3 is a mixture of Finnish versions of popular program formats and of American and British imports. However, MTV3 has also its own Finnish programming.

Satula (Salatut elämät) – Wikipedia

Salatut elämät (Concealed Lives) is a Finnish television soap opera that premiered on MTV3 on 25 January 1999.. During the series' 20-year run, over 3,500 episodes have been aired, making it the longest running drama in television in the Nordics.

Mtv3 Katsomo Bikineitä Ja Timantteja - Image Results

Tale haluaa rahaa, mainetta ja tyttöjä - ja unelmoi mopoautosta, joka on hänen mielestään ratkaisu kaiken tavoittelussa. Kaverinsa Janne Haukkalan (Hemmo Karja) avulla hän pyrkii saamaan kaiken ja enemmän. Kuten arvata saattaa, ei kaikki käy niin helposti, kuin Tale toivoisi, vaan edessä on vaikeuksia ja jännitystä.

Salatut elämät kesätauolle tänään: illan jaksossa luvassa

mtv3 katsomo bikineitä ja timanttejaSalatut elämät • Virallinen kanava – Osa 14/20 Bikineitä ja timantteja – Kunnon mafiameininki | Salatut elämät 3 vuotta sitten 53426 1 10 Jore1961 – Ja Mesen keskiö hommat jatkuu

Luettelo televisiosarjan Salatut elämät oheismateriaaleista

mtv3 katsomo bikineitä ja timanttejaBikineitä ja timantteja. Pages Other Just For Fun Salatut elämät juonipaljastukset. English (US) · Español · Português (Brasil) · Français (France) · Deutsch.

MTV3 - Wikipedia

mtv3 katsomo bikineitä ja timanttejaSarja esitettiin MTV Katsomo-palvelussa kesä–elokuussa 2015. Sarjaa mainostettiin yliluonnollisia aineksia sisältävänä draamana. Sarjan kaikki jaksot julkaistiin Katsomossa uudestaan 31. elokuuta 2016. Kesällä 2017 sarja esitettiin MTV3:lla neliosaisena koosteena.

Ilmoittaudu mukaan

Lahjoita kampanjaan

Ota yhteyttä