http://ovaska2019.fi/
veikkaus katso jääkiekko
kuinka kauan alkuhuuma kestää
koulutukset veikkaus
kuinka kauan pakastin pysyy kylmänä
kuinka monta ihmistä hukkuu suomessa vuosittain
Koulutus ja osaaminen

Lue lisää

Liikenne

Lue lisää

Hyvinvointi ja talous

Lue lisää

Keskustelu - Miksi Katsomo ei toimi? Nyt jo toista päivää

Syy siis ohjelmistoversiossa, joka ei tukenut katsomoa (katsomo aukesi, mutta jumittui sen etusivulle tarjoten mustaa ruutua). Laitanpa vielä homman miten itsellä alkoi näkymään, jos joku sattuu etsimään apua: 1. Oman telkkarin malli samsungin sivulta ja sieltä sopiva päivitys (Oman telkkarin malli siis sivulla "40 Smart LED-TV ES5505

Äly-tv – Yle Areena ohjeet

miksi katsomo ei näy smart tvJos maksukanavasi eivät näy tämän jälkeen, otathan yhteyden asiakaspalveluumme. 5.Ruutu pimeänä ja ei virheilmoitusta Jos olet tilannut juuri maksukanavan ja televisiosi näyttää tältä, tarkoittaa se mitä yleisimmin, että salauksenpurku on tilaamallasi maksukanavalla viittä vaille valmis ja sinun ei tarvitse muuta kuin odottaa.

Miksei yle areena näy vaikka ruutu.fi näkyy Samsung Smar tv:ssä?

Philipsin Smart TV ei ole toistaiseksi tuonut tv:n katseluun mitään lisäarvoa, Netflixikään ei Philipsillä toimi. Saapa nähdä, tuleeko Viaplay hommattua änärin alkaessa. Kaikki pelithän näkee nykyisin ilmaiseksikin, jos vain haluaa.

YLE Areenan katsoinen ? - Laitteet - Suomi24 Keskustelut

Kuka tietää miksi kaikilla Smart-televisioilla ei voi katsoa YLE-Areenan lähetyksiä suoraan tv:stä. Itselläni on Philipsin 46 tuumainen Smart televisio ja luulin,että sillä voisi katsoa noita YLE-Areenan lähetyksiä.

mtv - Katso suosikkiohjelmasi ilmaiseksi koska haluat

miksi dna tv ei enää toimi samsung smart tv.n selaimella, vanha systeemi toimi hienosti, nyt en enää saa auki tallennettuja ohjelmia. saanko jotenkin päivitettyä vanhan systeemin telvisiooni.

Miksi maksukanavani eivät näy - 5 yleisintä virheilmoitusta

Ruudun asiakastuki-sivusto pyrkii vastaamaan usein kysyttyihin kysymyksiin Ruutu-tilauksesta ja laskutuksesta. Lisäksi sivuston ajankohtaista-osastolta löytyy tärkeitä tiedotteita.

Ongelmia Samsung-televisioiden Areena-sovelluksessa | Yle

Katsomo on kyllä surkea. En ymmärrä tuota hiton kirjautumista. Mulla on älytv vuosimallia 2017 ja se toimii kuten tietsikka, kirjautuminen Katsomoon kestää ja kestää ja kestää ..

mtv - Katso suosikkiohjelmasi ilmaiseksi koska haluat

miksi katsomo ei näy smart tvMikä LG Smart TV on? Pohjimmiltaan määritelmä on "Internetiin yhdistetty tv", mutta meille se tarkoittaa paljon muutakin. Smart TV:ssä on kyse aivan uudesta tavasta käyttää televisiota: kuinka televisio yhdistetään kotiin ja muihin kodin tavaroihin. Kyse ei ole siis vain kaikesta, mitä saat, vaan siitä, miten sen saat.

Smart tv ; Areena, ruutu, katsomo ? | DVD Plaza

Katsomo uudistui ja vaihtoi nimeään 13.11.2018 sekä muutti osoitteeseen mtv.fi. Nyt Katsomoa kutsutaan siis mtv:ksi. Uudistus ei vaadi sinulta mitään toimenpiteitä, vaan nykyinen käyttäjätunnuksesi toimii kuten ennenkin ja samat, tutut ohjelmat ovat edelleen katseltavissa täysin ilmaiseksi.

Näin kirjaudut MTV Katsomoon – kaikki ohjelmat katsottavissa

Ruutu-sovellus on saatavilla Samsung, LG Smart-TV, Panasonic Smart-TV, Finlux 2018, Toshiba 2018, Procaster 2018 ja Luxor 2018 älytelevisioille. Sovellus on ladattavissa television sovelluskaupasta.

Ruudun asiakastuki | Ruutu

miksi katsomo ei näy smart tvKatsomo.fi siirtyy käyttämään videontoistossa Microsoftin Silverlight-tekniikkaa. Silverlight on helppo asentaa, ja se antaa Katsomon käyttäjälle monia etuja. Silverlight mahdolistaa sen että videokuva näytetään aina yhteysnopeuden mahdollistamalla parhaalla mahdollisella kuvanlaadulla.

Ilmoittaudu mukaan

Lahjoita kampanjaan

Ota yhteyttä