http://ovaska2019.fi/
hertta peli yle
saga peli veikkaus
kuinka usein pestä lakanat
ray vs veikkaus
muumien sanasirkus peli
Koulutus ja osaaminen

Lue lisää

Liikenne

Lue lisää

Hyvinvointi ja talous

Lue lisää

Keskustelu - Apua MTV3 Katsomon kanssa | Aihe vapaa | Vauva

Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.

mtv Suomi - Apps on Google Play

Koska sinuun ei voi kohdistaa mainontaa jos niillä ei ole profiilia sinusta tai tietoa sinun olemassa olossa. Jolloin näet "halutetassasi" vain globaali mainontaa, jonka voi usein blokata tai ohittaa aika helposti. Esimerkiksi netissä mainosten esto tai TV-ohjelmassa tallennus ja mainosten yli hyppiminen katselussa. jne 19.8.2017 19:46

Planetti » Ubuntu 12.04|14.04 mediaohje

mainosten esto katsomoEnjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.

Keskustelua selainten mainos-, ja yksityisyysestoista | TechBBS

mainosten esto katsomoKoska sinuun ei voi kohdistaa mainontaa jos niillä ei ole profiilia sinusta tai tietoa sinun olemassa olossa. Jolloin näet "halutetassasi" vain globaali mainontaa, jonka voi usein blokata tai ohittaa aika helposti. Esimerkiksi netissä mainosten esto tai TV-ohjelmassa tallennus ja mainosten yli hyppiminen katselussa. jne

TV-ohjelmat tänään | Iltapulu.fi

mainosten esto katsomoMinulla on adblock ja olen aina ennen pystynyt katsomaan normaalisti ohjelmia Katsomon kautta. Nyt Katsomo ilmoittaa: "Ohjelma ei käynnistynyt. Ohjelman katselu edellyttää mainosten sallimista selaimessa. Tarkista selaimeen asennettujen lisäosien asetukset." Laitoin adblockin pois päältä, mutta ei auttanut.

Hansab Innovation - YouTube

Onko pro vai se ilmainen versio? itteä kiinnostaa että miten se maksullinen versio toimisi noiden sovellusten sisäisten mainosten kanssa että osaisko se blokkaa nekin pois? Io-tech ja autot.fi sivustoja selaan töissä incognito tilassa niin ei tule estettyä mainoksia sitten ollenkaan niissä vaikka muuten Adblock löytyykin.

Katsomo siirsi ohjelmat kirjautumisen taakse – Käytännössä

Katsomo uudistui ja vaihtoi nimeään 13.11.2018 sekä muutti osoitteeseen mtv.fi. Nyt Katsomoa kutsutaan siis mtv:ksi. Uudistus ei vaadi sinulta mitään toimenpiteitä, vaan nykyinen käyttäjätunnuksesi toimii kuten ennenkin ja samat, tutut ohjelmat ovat edelleen katseltavissa täysin ilmaiseksi.

Sign in - Google Accounts

mtv-service features news broadcasts and both finnish and foreign programmes for free, which you can watch when it best suits you, regardless of time and place. With the mtv app: * You can watch hundreds of programmes for free when it is the most convenient For you * The new episodes of your favourite series are made available at the same time they are broadcasted on MTV3-, Sub or AVA-channels.

Estätkö mainoksia verkossa? Se voi kostautua | Yle Uutiset

mainosten esto katsomo3. KATSOMO KANAVAT SUORATOISTO JA NAUHOITUKSET TOISTO (PIPELIGHT/SILVERLIGHT): Mtv on luopumassa silverlight-tekniikasta ja teki 2017/3 katsomoon päivityksen, millä pipelight/silverlight lakkasi toimimasta. Katsomo on jo 2015/7 alkaen toiminut myös html5-modessa, html5-katsomo-ohje löytyy kohdasta 4. Huom.

YouTube

Kun digimedia haluaa kiertää mainosten esto-ohjelmat, se voi alkaa ajaa mainontaa ulos osana sisältöä. Näin esto-ohjelmat eivät tunnistaisi, että sisältö tulee mainospalvelimelta. Verkossa nähtäisiin siis aiempaa enemmän tuotesijoittelua, jota käytetään jo mainostamiseen elokuvissa ja tv-sarjoissa.

katsomo - Wiktionary

Sign in - Google Accounts

YouTube

mainosten esto katsomoJonkin aikaa sitten Ruutu.fi toimi vallan hyvin - ohjelmat näkyivät ilman mainoksia. Nyt ruutuun tulee ilmoitus: Virhe ladattaessa mainoksia. Virhe voi johtua mainonnan esto-ohjelmasta tai mahdollisesta häiriöstä tietoliikenteessä. Avastin poiskytkeminen auttaa ohjelmien katseluun, mutta mainokset näkyvät.

Ilmoittaudu mukaan

Lahjoita kampanjaan

Ota yhteyttä