http://ovaska2019.fi/
mtv katsomo rikospaikka
kuinka kauan influenssarokote suojaa
shapes up peli
kuinka kaukana on horisontti
aku hirviniemi vedonlyönti
Koulutus ja osaaminen

Lue lisää

Liikenne

Lue lisää

Hyvinvointi ja talous

Lue lisää

Salibandyliigan otteluohjelma julki – katso koko lista

kupittaan palloiluhalli katsomo

Halli nousee Kupittaan puiston läheisyyteen osoitteeseen Lemminkäisenkatu 32. Hallin on määrä olla valmis vuoden 2018 alkuun mennessä. Halliin tulee iso, kansainväliset vaatimukset täyttävä areena, joka on jaettavissa kolmeksi harjoituskentäksi, ja 2500 hengen katsomo.

Mukkulan palloiluhalli - Soccer Field in Lahti

Kupittaan urheiluhalli on Turussa Kupittaalla sijaitseva monitoimihalli. Hallissa voi harrastaa yleisurheilua, ammuntaa ja keilailua. Rakennuksessa sijaitsee myös kuntosali. Urheiluhallissa on 170 metriä pitkä kiertävä rata ja yksi 100 metrin suora. Halli valmistui vuonna 1971. Aiheesta muualla. turku.fi.

Kupittaan jäähalli - Wikipedia

Kupittaan palloiluhalli on kansainväliset vaatimukset täyttävät urheiluareena. Se on suunniteltu ja rakennettu seitsemälle pääkäyttäjälajille: futsalille, koripallolle, käsipallolle, lentopallolle, salibandylle, sulkapallolle ja voimistelulle. Katsomo muuntautuu sadasta yli 2 700 istumapaikkaan.

Kupittaan palloiluhallissa avoimet ovet – katso ohjelma

kupittaan palloiluhalli katsomo

Raision Loimu - Hurrikaani-Loimaa to 28.11.2019 klo 18:30 Kerttulan liikuntahalli Lentopallon miesten mestaruusliiga

Kupittaan palloiluhalli – Wikipedia

Kupittaan palloiluhallin pääkäyttäjälajit ovat futsal, koripallo, käsipallo, lentopallo, salibandy ja voimistelu. Harjoituskäytössä on kolme täysmittaista (n. 22 metriä x 42 metriä) kenttää, jotka ovat erotettavissa toisistaan väliverholla.

Vahva urheilukaupunki Turku - sokoshotels.fi

Kupittaan palloiluhalli on kansainväliset vaatimukset täyttävät urheiluareena. Se on suunniteltu ja rakennettu seitsemälle pääkäyttäjälajille: futsalille, koripallolle, käsipallolle, lentopallolle, salibandylle, sulkapallolle ja voimistelulle. Katsomo muuntautuu sadasta yli 2700 istumapaikkaan.

Palloiluhalli Hankesuunnitelma - PDF

kupittaan palloiluhalli katsomo

Uusi upea Kupittaan palloiluhalli. Turun uudessa palloiluhallissa Kupittaalla on 2 500 hengen katsomo sekä kansainvälisten lentopallopelien vaatima 12,5 metrin tilakorkeus. Palloiluhallissa on tilaa erityisesti koripallon, salibandyn, lentopallon, käsipallon ja voimistelun harrastajille. Halli otettiin käyttöön vuoden 2018 alussa. lentopallo

Lentopallon Suomen Cup liput ja tapahtumia | Osta liput

Palloiluhalli rakennettiin niin sanotulle Triviumin tontille Turun Lemminkäisenkadulle. Rakennuksessa on 2 500 hengen katsomo ja kansainvälisten lentopallopelien vaatima 12,5 metrin tilakorkeus. Palloiluhallissa on tilaa niin koripallon, salibandyn, lentopallon, käsipallon kuin voimistelun harrastajille. Hankkeen aikataulu ja laajuus

Esityslistat/pöytäkirjat

kupittaan palloiluhalli katsomo

Salibandyliigan runkosarjan otteluohjelma on valmistunut. Kausi 2018 - 2019 alkaa sunnuntaina 16. syyskuuta kuudella ottelulla, ja päätöskierros pe

Kupittaan palloiluhalli on valmis - Urheilu - Aamuset

kupittaan palloiluhalli katsomo

2. Kupittaan palloiluhalli- Hinnaston sarake ”pääsymaksuttomat tapahtumat” poistetaan hinnastosta ja otsikko ”pääsymaksulliset tapahtumat” korvataan otsikolla ”ottelut ja tapahtumat”. - Hintoihin ei tule euromääräisiä muutoksia.

Palloiluhalli Hankesuunnitelma

Kupittaan palloiluhalli on Turussa, Kupittaan kaupunginosassa Lemminkäisenkadulla, loppuvuodesta 2017 valmistunut urheiluhalli. 2 500 katsojan areena on suunniteltu etenkin koripalloa, lentopalloa ja muita palloilulajeja varten. Hallin rakentamisesta päätettiin Turun kaupunginvaltuustossa yksimielisesti huhtikuussa 2015.

Ilmoittaudu mukaan

Lahjoita kampanjaan

Ota yhteyttä