http://ovaska2019.fi/
oblivion peli
kuinka kertoa itsestään
kuinka monta pokemonia on pokemon go pelissä
kuinka nopeasti zantac auttaa
uppoava saari peli
Koulutus ja osaaminen

Lue lisää

Liikenne

Lue lisää

Hyvinvointi ja talous

Lue lisää

Jasmiina Hoo: Kuinka usein?

Kuinka usein sinä vaihdat pyyhkeesi? Kysyimme ihotautien erikoislääkäri Maarit Vaalamolta, kuinka usein pyyhkeet kannattaa oikeasti vaihtaa.

Kuinka usein valehtelen ja vaihdan sukat?

Pese ne noin viiden käyttökerran jälkeen. Jos sinulla on housuihin yhteensopiva takki, pyri pesettämään vaatekappaleet aina samaan aikaan, jotta värit pysyvät samoina. Lisäät housujesi käyttöikää, kun vaihdat kotona rennompaan asuun ja annat housujesi levätä.

Keskustelu - Miten tuoksua hyvältä? | Aihe vapaa | Vauva

Kuinka usein? Vaihdat lakanat? No enhän minä niitä yksin, enkä oma-aloitteisesti vaihda… Mutta käsky käy jotakuinkin kolmen viikon välein. Vaihdat pyyhkeet? Tämä on sinänsä hassu kysymys, sillä ihminenhän on aina puhdas pesun jälkeen itseään kuivatessaan.

Kuinka usein?

Monessa blogissa on liikkunut tämä Kuinka usein -haaste. Nyt kun blogini liittyi Kaksplussan verkostoblogeihin, niin tämä toimii tavallaan pienenä esittelynä itsestäni. Haastan kaikki bloggaajat, jotka lukevat tämän minun blogistani, jatkamaan haastetta.

Farkut, alusvaatteet, puserot – tiedätkö, milloin vaatteet

Usein halpa-pikamuotivaateketjuista ostavat sanovat, että kulutus pitää talouden pyörät toiminnassa. Hyvin helppohan siihen on uskoa. Mutta pääasia on kuitenkin se, että kulutukselle pohjautuvaa talousjärjestelmää on muutettava, jotta meillä olisi vielä tulevaisuus annettavana lapsillemme.

Miten usein pyyhkeet pitäisi vaihtaa? Ihotautilääkäri vastaa

Pian tiedät, kuinka usein vaihdan lakanat tai tarkistan kuivakaapin sisällön, tai kenties juuri sinua kiinnostaa kuinka usein komennan Mattia tai tarkistan palovaroittimen toiminnan. Mäpä kerron! Ja kuvituksena allekirjoittanut elämänsä miesten kanssa auringonkukkapellolla äitin kuvatessa. Ne virallisemmat poseeraukset löydätte

Kuinka usein? – Iidan matkassa | Lily

Jos ollaan ihan kotioloissa (on siis kotihoidossa) niin käytän samoja vaatteita monena päivänä,mutta "ihmisten ilmoille" mentäessä tsekkaan että vaatteet on oikeasti puhtaat. Usein myös vaihdan kyllä vaatteet päivittäin mutta jos ovat ihan siistit niin en laita pesuun vaan kaappiin ja parin päivän päästä taas päälle.

KUINKA USEIN? | Curiouser & Curiouser

kuinka usein vaihdat vaatteet

Blogeissa on kiertänyt viime aikoina kuinka usein? -haaste. Sain haasteen ihanalta Pikkuleijonat blogin pitäjältä. Tässä mun vastaukset. Eli kuinka usein Vaihdat lakanat? Vaihtelee, mutta kyllä me ainakin viikon tai pari pidetään yleensä samoja lakanoita jos ei mitään erityistä pesun tarvetta niille tule.

Kuinka usein peset vaatteesi? | sivu 2 | Keskustelu | Anna

Kuinka usein? Vaihdat lakanat - kahden viikon välein. Joskus saattaa mennä kolmekin viikkoa. Kesällä rakastan ulkona kuivattujen puhtaiden lakanoiden tuoksua

Ilmoittaudu mukaan

Lahjoita kampanjaan

Ota yhteyttä