http://ovaska2019.fi/
hedelmätarha peli säännöt
kuinka kauan sepa maksu kestää
disney alias peli
kuinka kauan keitetty vesi säilyy
kuinka paljon kissanhiekkaa laatikkoon
Koulutus ja osaaminen

Lue lisää

Liikenne

Lue lisää

Hyvinvointi ja talous

Lue lisää

Tarkistitko sinäkin nämä sanat Googlesta? Hakukonejätti

kuinka tehdään fritsu

Tällaisia hakuja olivat esimerkiksi miten tehdään lapsia, miten tehdään fritsu, miten kertoa raskaudesta vanhemmille ja kuinka saada nainen kiinnostumaan. Suomalaisia kiinnosti tietää myös esimerkiksi kuinka tehdä kalanruotoletti, miten tehdään valtakirja, mikä on Snapchat ja miten ebola tarttuu.

Joululahjoja & fritsuja - YouTube

Suomalaiset ovat tänä vuonna kysyneet suurelta ja mahtavalta Googlelta, miten iskeä mies, miten tehdään fritsu, miten tehdään lapsia ja miten tehdään kielari. Varmasti tärkeitä kysymyksiä, enkä yhtään vähättele. Google Trends -listan tuijottaminen herättää yhden kysymyksen

Miten??(Suuteleminen, fritsut, kielarit..) - Rakkaus

mite se tehää, koha imetää hirmu kovaa?:D

fritsu – Ihmishuoltamo

Mukaan mahtuu myös kysymys siitä, mikä on fritsu. Muilta listoilta klassisia seksuaalivalistusaiheita löytyy enemmänkin. Näitä ovat muun muassa haut siitä, miten saada tyttöystävä tai miten tehdään lapsia.

kuinka tehdä fritsu - pointworld.com

miten tehdÄÄn fritsuja?! Poikaystäväni teki minulle fritsun ja en oikein ymmärtänyt kuinka se sen teki xd näykki aika paljo ja se tuntu kivalta :) Nyt meen kahestaan niille yöks nii luulen et se tekee mulle taas ja haluaisin tehä sille.

Miten tehdään fritsu? Katso vastaus - Terveys - Ilta-Sanomat

Eniten ihoa hotkaisseet kupit tuntuivat aluksi ehkä hieman kiristäviltä, mutta hoidon loppua kohti alkoi itsekin huomata kuinka niiden ote hölläsi. Loppupäivän ajan olo oli rento, aineenvaihdunta vilkas, selkää ehkä hitusen aristi ja illan tullen Nukkumatti löi hiekkasäkillä tajun kankaalle suht aikaisin.

“Miten tehdään lapsia/fritsu/kalanruotoletti…?” Tätä Suomi

kuinka tehdä fritsu. noh, avustettua taas vaihteeksi.. eka tälle päivälle, muuten :) elikkä frtisuhan on oikeastaan mustelma. ffitsun voi tehdä mihin tahansa iholle, mutta kaulaan niitä yleensä tehdään/tulee kun kaulan iho on niin ohutta että siihen tulee helposti jälkeä. eli fritsu tehdään imemällä ja puremalla ihoa. toisille fritsut tulee helpommin, toisille niitä ei meinaa

"Miten tehdään kielari?" – näin nuorten haut näkyvät

kuinka tehdään fritsu

– Hakuja tehdään paljon myös esimerkiksi televisiota katsellessa. Erityiseksi ilmiöksi nousivat Haluatko miljonääriksi -ohjelmassa esitetyt kysymykset. Ihmiset etsivät tietoa esimerkiksi siitä, mikä on peleriini, sanoo Googlen analyytikko Jaakko Pihlaja .

Miten tehdään fritsu ja muita kysymyksiä – Hämeen Sanomat

Kerran oltiin mun vanhempien luona ja huomasin, että siskon kaula oli syöty ihan samasta kohtaa kuin mun kaula. Alettiin nauraan sattumalle älyttömästi ja nauru huipentui, kun äiti saapui keittiöön ja hällä oli kanssa samalla puolella kaulaa ja samassa kohtaa fritsu, kuin meillä.

Ilmoittaudu mukaan

Lahjoita kampanjaan

Ota yhteyttä