http://ovaska2019.fi/
katsomo jääkiekko katso
kuinka nopeasti korvatulehdus paranee itsestään
kuinka monta opiskelupaikkaa voi olla
kuinka kauan pitsa uunissa
veikkaus media
Koulutus ja osaaminen

Lue lisää

Liikenne

Lue lisää

Hyvinvointi ja talous

Lue lisää

Nainen, näin voit saada useita orgasmeja peräkkäin | Nainen.com

Haluaisin saada orgasmin. En ole vielä kertaakaan saanut vaikka olen yrittänyt poikaystäväni kanssa. Neuvoisitteko. Tai kertokaa vinkkejä miten saada orgasmi. Olemme kokeilleet myös dildoa apuna sekä muuta tuhmaa. Kyllä kostun mutta orgasmi ei tule.

Mies, näin annat naiselle 60 sekunnin orgasmin! - MTVuutiset.fi

Kuinka voit saada aikaan naiselle orgasmin? Ihan ensin tulee tietää se, että jokainen nainen on erilainen. On siis naisia, jotka pitävät uusien asioiden kokeilemisesta, ja sitten on sellaisia, jotka eivät mieluiten lähde omalta mukavuusalueeltaan.

Netissä leviää kuuma metodi – tyyli, jolla nainen voi saada

kuinka saada orgasminOrgasmin hetkellä tapahtuu asioita niin aivoissa kuin sukuelimissäkin. Aivojen merkitys orgasmille on tärkeää riippumatta siitä, miten orgasmi saadaan. Oletan tässä, että tarkoita kysymykselläsi sitä, kuinka moni voi saada orgasmin pelkän ajatuksen voimalla (ilman minkäänlaista koskettamista tai yhdyntää)?

5 orgasmityyppiä ja kuinka saavuttaa ne — Askel Terveyteen

kuinka saada orgasminOrgasmin saaminen ei välttämättä ole maailman helpoin asia naisille, etenkään jos et tunne omaa kehoasi. Siksi saattaa tuntua mahdottomalta, että on olemassa niin monta orgasmityyppiä, ja vielä mahdottomammalta, että voisit saavuttaa ne kaikki. Sinun tulee kuitenkin tietää, että voit saada vaikka kaikki orgasmityypit samalla

Miten saada orgasmi, vinkkejä? | Keskustelu | Kaksplus

Monella naisella jo yhden orgasmin saaminen seksin aikana voi olla haastavaa – saati sitten, että saisi monta. Moninkertaiset orgasmit ovat kuitenkin mahdollisia ja orgasmikoulutusta tarjoava OMGYes–sivusto haluaa sen olevan yhä usemman naisen saavutettavissa.

Kuinka nopeasti orgasmi pitäisi saada? 20 on maaginen luku

Jos tiedät, että hän rakastaa suuseksiä, aloita sillä – hitaasti ja hellästi. Kiinnitä tarkasti huomiota hänen reaktioonsa. Kun hän on saavuttamaisillaan orgasmin, hän alkaa huohottaa nopeammin ja saatat tuntea, kuinka hänen vatsalihaksensa, reitensa ja takapuolensa jännittyvät.

Miten kumppani voi tuottaa naiselle orgasmin? — Askel Terveyteen

Orgasmin odottaminen on nimittäin sitä seksiä, mistä ihmiset puhuvat! Jos kääntäisitkin ajatuksen mieluummin siihen suuntaan, että laukeaminen ei kestä turhan pitkään, vaan olet saamassa seksiä mukavan pitkään. Mieti sanavalintasi uusiksi! 4. Ja asiaan! On sitä ihan tutkittukin, kauanko naisilta kestää saada orgasmi.

Keskustelu - Miehen orgasmi | Lääketiede ja terveys | Tiede

kuinka saada orgasminSiemensyöksyä seuraa lepovaihe (refraktaariaika), jolloin kiihottuminen ja orgasmin kokeminen eivät ole mahdollisia. Tämän vaiheen kesto vaihtelee käytännössä olemattomasta kokonaiseen päivään asti yksilöllisistä tekijöistä johtuen. Mies voi saada orgasmin myös eturauhasen hieromisella peräaukon kautta.

Kuinka saada moninkertaisia orgasmeja? | Kauneus & Terveys

Naisten kanssa olen saanut orgasmin paljon helpommin kuin miesten kanssa, ja seksi on muutenkin rennompaa ja vähemmän pakonomaista. Erityisesti nykyisen avopuolisoni kanssa saamme niin paljon nautintoa pelkästään hyväilystä, että orgasmi itsessään on vain se 'mukava jälkiruoka mahtavan aterian päälle'.

Haluatko saada orgasmin yhtä aikaa kumppanisi kanssa

Oletko jo kuullut metodista, jonka avulla nainen voi saada kerrassaan järisyttävän orgasmin? Kyseessä on Kivin-metodi, josta on kohistu netissä jo jonkin aikaa. Minulla ei ole tiedossani, miksi tekniikkaa on alettu kutsua Kivin-metodiksi, ja oletettavaa on, että monet ovat sen löytäneet ihan omin päin.

Kuinka nopeasti orgasmi? | Keskustelu | Anna

kuinka saada orgasminOrgasmin saa helpommin ja nopeammin, jos edellisestä kerrasta on kulunut viikko kuin, jos se olisi tapahtunut edellisenä päivänä puhumattakaan siitä, että sen olisi saanut minuutti sitten. Miehillähän tähän on selkeä selitys - heidän täytyy välillä saada pussit tyhjiksi

Haluaisitko saada orgasmin 10 sekunnissa? Satu kertoo, miten

kuinka saada orgasminSitten hetken huumassa voitte kertoa toisillenne, kuinka lähellä tai kaukana orgasmi on, jotta voitte koettaa saada sen yhtä aikaa. ”Jos haluatte laueta yhtä aikaa, on siitä ehdottomasti apua, että kommunikoi missä vaiheessa on orgasmin suhteen”, seksiterapeutti Jesse Kahn sanoi.

Ilmoittaudu mukaan

Lahjoita kampanjaan

Ota yhteyttä