http://ovaska2019.fi/
kuinka monta kertaa kellon viisarit ovat päällekkäin
kuinka moni naapurisi tienaa vähemmän kuin sinä
kuinka kauan harjoitus korvakoruja pitää pitää
elämän peli meemi
splendor peli
Koulutus ja osaaminen

Lue lisää

Liikenne

Lue lisää

Hyvinvointi ja talous

Lue lisää

Keravan puukottajan motiivina halu päästä hoitoon? | Uusi Suomi

The latest Tweets from Tampereen Vasemmisto (@vasemmistotre): ".@milkaihan jätti aloitteen Äkerlundinkadun liikenneturvallisuuden parantamiseksi.#trevaltuusto"

Miten helposti voi joutua psykiatriselle osastolle

Kuinka päästä eroon stressistä, ahdistuksesta, masennuksesta tai muista ikävistä tunteista? Tällä videolla Katri Manninen kertoo tieteellisiin tutkimuksiin perustuvan kaikkein toimivimman

Pakkohoitoon tuomitut: käsikirjoitus | MOT | yle.fi

Psykiatriseen hoitoon pääsyä voi joutua odottamaan jopa vuoden – Kan­sa­lais­aloi­te vaatii nopeampaa apua, joka voisi säästää satoja miljoonia

Kuinka päästä eroon ahdistuksesta - YouTube

Lasten käytöshäiriöt tarkoittavat toistuvaa ja pitkäkestoista sosiaalisten normien ja sääntöjen rikkomista. Ne ovat yksi yleisimmistä syistä lasten ja nuorten psykiatriseen hoitoon ohjaamisen ja niitä esiintyy pojilla neljä kertaa enemmän kuin tytöillä, vaikkakin tämä ero pienenee nuoruusiässä.

Tietoa huumeista | MIELI Suomen Mielenterveys ry

Tahdosta riippumaton psykiatrinen sairaalahoito eli niin kutsuttu pakkohoito on Suomessa mielenterveyslain mahdollistamaa psykiatrista sairaalahoitoa, jossa potilaan oma tahto huomioidaan vain osittain hoitoon liittyviä päätöksiä tehtäessä selvennä.

Kuinka päästä eroon demoneista. - YouTube

kuinka päästä psykiatriseen hoitoon

Amanda Bynes ei ole sivuston mukaan mielissään siitä, että hän on joutunut takaisin psykiatriseen hoitoon. Toistaiseksi ei ole tiedossa, kuinka pitkäksi aikaa näyttelijätär tulee päätymään sairaalaan. Kalifornian lain mukaan potilas voidaan sulkea hoitoon vasten tahtoaan, mikäli hänen päätellään olevan vaaraksi itselleen tai

Miten saada hoitoon henkilö joka ei itse tajua tilannettaan

Mitenkähän helposti näinä päivinä pääsee psykiatriseen hoitoon? Kun julkisuudessa on koko ajan puhetta, kuinka hankala on päästä. Työterveyslääkäriä tosiaan ehdotin, mutta pelkää että sitä kautta saavat työkaverit tietää.

Keskustelu - Lapsen sijoitus psykiatriseen laitokseen tms

Aluehallintoviraston päätöksessä on kiinnitetty huomiota lähinnä muotoseikkoihin: ”tarkkailulähetteen tulee sisältää perusteltu kannanotto hoitoon määräämisen edellytyksistä. Rastit hoidon edellytysten täyttymisestä lomakkeen näissä ruuduissa ovat välttämättömiä; muuten potilasta ei voida ottaa hoitoon.

Mistä apua mielenterveysongelmiin | MTKL

jospa tällä mielenhäiriöisellä ei ollu ketään auttamassa hoitoon kun ei itse kyennyt mennä.jokin on päässä pahasti vinksahtanut kun pitää henki viedä jotenkin muistuttaa sitä koulumurhaajaa.Ihmishenki ei näytä olevan minkään arvoinen,onkohan tuomiotkaan ihmishenkien arvoisia, vai onko tuokin vain hyvä keino päästä

Tampereen Vasemmisto (@vasemmistotre) | Twitter

"Vaikka minut onkin todettu mielentilatutkimuksessa olevan täydessä ymmärryksessä, katson että en kuulu vankilaan vaan psykiatriseen hoitoon.--Ainakin minun osaltani teko on hätähuuto. Kuten olen sanonut, en kuulu vankilaan vaan hoitoon. Kun en ole hoitoon muuten päässyt, ajattelin että tämän teon tekemällä voisin sinne päästä."

Miten pääsen hoitoon?

Onko kellään kokemusta tästä? Meillä psyykkisesti oireileva, neurologisesti "epänormaali" lapsi jonka käytökseen olemme loppu. Sijoituksesta on ollut vähän puhetta sossun kanssa, mutta ei mitään kummempia. Kuinka saa lapsen psykiatriseen hoitoon? Avohuolto ei riitä, ihan yhtä tyhjän kanssa, eikä apukeinoja ole.

Tässä on Keravan puukottaja | sivu 2 | Keskustelu | Kaksplus

Alkuvuodesta Suomea järkytti perhesurma Helsingin Laajasalossa. Surmatyön tekijä eli perheen isä oli yrittänyt päästä katkaisuhoitoon, mutta ei ollut onnistunut. Kuinka vaikea Suomessa on päästä psykiatriseen hoitoon? Ota yhteyttä toimitukseen osoitteeseen [email protected] ja kerro kokemuksesi.

Ilmoittaudu mukaan

Lahjoita kampanjaan

Ota yhteyttä