http://ovaska2019.fi/
katsomo ilmaisjaksot
kuinka nopeasti dementia etenee
kuinka monta pilvenpiirtäjää on
katsomo maria veitola yökylässä
domino peli ohje
Koulutus ja osaaminen

Lue lisää

Liikenne

Lue lisää

Hyvinvointi ja talous

Lue lisää

5 Faktaa lasten ja nuorten lukemisesta – Lukuviikko

Yhteys hyvän urakehityksen sekä lukemisen välillä voidaan löytää vertailemalla kuinka paljon työntekijä sekä ylempi toimihenkilö lukevat keskimäärin josta huomataan että ylempi toimihenkilö lukee jopa 26% enemmän päivittäin.

Tilastokeskus - Sosiaalinen media vahvasti läsnä nuorten arjessa

kuinka paljon nuoret lukevat päivittäin

Kuinka paljon Eric Savolainen eli Lakko tienaa? en omista videota.

¡Hola Pihlis!: Ensimmäinen kouluviikko

Perustavaa strategiatyötä on tehty paljon viime vuosina. Olemme analysoineet, mitä kulutetaan ja miten, sekä pohtineet toiminnan kulmakiviä. Helsingin Sanomat tavoittaa nuoret digialustansa kautta, mutta maksavat asiakkaat ovat selkeästi vanhempia. Kärjistäen voidaan sanoa, että nuoret lukevat, mutta vanhat maksavat.

Naiset lukevat eniten - Sivupiiri.fi

Dekkareita ja jännitystä lukevat miltei kaikki, mutta kaikkein eniten perusastetta enemmän koulutetut alle 55-vuotiaat; naiset ja miehet jotakuinkin yhtä paljon. Klassisen kaunokirjallisuuden kulutus kasvaa niin koulutustason kuin iänkin kohotessa.

Mailis Janatuinen: ”Raamattu ei tunnu koskaan tylsältä

Mun ensimmäinen kouluviikko täällä on nyt takana. Koulu täällä on Suomeen verrattuna niin erilaista, että siitä riittäisi kerrottavaa vaikka kuinka paljon. Ajattelinkin nyt kertoa vain yleisesti, millaista on ollut, ja myöhemmin listata suurimpia eroavaisuuksia Suomen ja Espanjan koulujen välillä.

Suomalaislasten ja -nuorten lukutaito kansainvälisessä

kuinka paljon nuoret lukevat päivittäin

Nykyään nuoret saavat paljon kritiikkiä siitä, etteivät he lue asialehtiä ja seuraa ajankohtaisia uutisia. Kyselyn Ilta-Sanomilla ja Iltalehdellä on yhteensä 35 prosentin kannatus, joka on kuitenkin melko vähän verrattuna Aamulehden ja Helsingin Sanomien yhteistulokseen, 1 ääneen eli prosenttiin kaikista annetuista äänistä.

Näin suomalaiset lukevat kirjoja: mitä luet kertoo kuka olet

Laki, nuoret ja netti 53 1. Kuinka paljon vietit aikaa netissä? 2. Mihin käytit eniten aikaa netissä? Miksi? 3. Kuulutko johonkin nettiyhteisöön? Jos kuulut, niin mihin ja miksi? Miksi et kuulu yhteisöihin? 4. Juttelitko kuluneen viikon aikana jonkun kanssa netissä? Mikäli juttelit, olivatko he tuttuja koulusta, harrastuksista vai

Laki, nuoret ja netti

Nuorten sanomalehtien lukemiseen käyttämä aika on pysynyt vakaana. Vuonna 2004 nuoret käyttivät sanomalehtien lukemiseen arkisin ja viikonloppuisin yhtä paljon aikaa kuin vuonna 2001. Arkisin nuoret lukevat sanomalehteä keskimäärin 15 minuuttia ja lauantaisin ja sunnuntaisin 20 minuuttia

jehovantodistajat lukevat Raamattua paljon, - Jehovan

Nuoret lukijat lukevat ja tulkitsevat monenlaisia tekstejä. He lukevat oppiakseen, osallistuakseen lukijayhteisöihin koulussa ja vapaa-ajalla sekä viihtyäkseen. (Mullis ym. 2009.) Edustava otos 4. luokan oppilaista 45 maassa Suomessa toteutunut otoskoko 145 koulua ja 4600 oppilasta Arvioinnissa kerätty paljon tietoa mm. oppilaiden

Mediaa seuraavat nuoret ovat parempia lukijoita - Akaan Seutu

Sisko oli ollut körttien rippileirillä ja luki sen jälkeen Raamattua päivittäin. – Asuimme samassa huoneessa, ja joka ilta se kaivoi sen Raamatun esiin ja alkoi lukea. En ollut tiennyt, että nuoret ihmiset lukevat Raamattua. Sen myötä aloin lukea itsekin ja yllytin luokkakavereitakin lukemaan.

Vertailu suomalaisten ja rikkaiden lukutottumuksista | Talouteni

kuinka paljon nuoret lukevat päivittäin

Ette ehkä myöskään tiedä, että aktiivi-luterilaiset lukevat paljon Raamattua ja kirkolla on oma laaja raamatunlukuohjelmansa jäsenilleen. Luuletteko, että nimi-Jehovan todistajat lukevat Raamattua järjestönne ohjelman mukaisesti? Miksi sitten ihmettelette ja kummeksutte, jos nimiluterilaisetkaan eivät lue Raamattua kuten kirkko

Ilmoittaudu mukaan

Lahjoita kampanjaan

Ota yhteyttä