http://ovaska2019.fi/
star wars battlefront peli
kuinka monta sanaa ihminen osaa
kuinka nopeasti kalja jäätyy pakkasessa
elmerin nahkahousu peli
kuinka kauan vaatteet pakkasessa
Koulutus ja osaaminen

Lue lisää

Liikenne

Lue lisää

Hyvinvointi ja talous

Lue lisää

Miten paljon ruokaa koiralle? Katso koiranruoka-laskurin

Sinä syötät kissoja ihan järkyttävän paljon liikaa! Suositus keskikokoisille kissalle (n 3-5) kiloa on noin 150-250 grammaa ruokaa päivässä (siis märkäruoka ja raksut yhteensä).

Kissat - Maukas

Ei näytä olevan mitään ongelmaa. Ja sitten uutinen - lemmikki alkoi kieltäytyä ruokaa. Jopa tarjoamalla hänelle maukasta ruokaa, ymmärrätte, että kaikki pyyntiponnistelut ovat varjostaneet epäonnistumiset. Omistajat kysyvät usein: kuinka paljon kissa voi elää ilman ruokaa, kunnes sinulla on aikaa ottaa se eläinlääkäriin?

Kissan ruokintaohje - Terveempi elämä kissallesi

kuinka paljon kissalle ruokaa

Vastasyntyneillä kissanpennuilla on edessä aikamoinen kasvupyrähdys niiden kehittyessä huimaa vauhtia täysikasvuisiksi kissoiksi. Kissanpentu kasvaa uskomattoman kovaa vauhtia ensimmäisten kuuden kuukauden aikana, joten ei ihmekään, että ne tarvitsevat suuren määrän korkealaatuista ravintoa tullakseen terveiksi aikuisiksi.

Miten löydän oikean ruoan kissalle? | Kissanruoan valinta – K

Ihan samaa huttua ne on kaikki. Kissa on petoeläin, se syö lihaa. Ajattele hiirtä. Siinä on oikea ruokavalio kissalle. Et tietysti anna itse hiirtä mutta suhteessa lihat/luut/viljat. Totuta pentu lihoihin ja kalaan, pidä ruokaa koko ajan tarjolla mutta huolehdi ettei se mene huonoksi, kissa on hyvin tarkka pilaantuneesta ruuasta.

Juha Tapio - Kuinka paljon? - YouTube

kuinka paljon kissalle ruokaa

kissan ravitsemus on ihan erilainen kuin ihmisen. Kissalle voi kyllä antaa laktoositonta maitoa, mutta viljatuotteita ei kissa tarvitse ja muutoinkin ihmisten ruoanjätteissä on paljon sellaista mikä ei kissalle sovi.

Aikuisen kissan ruokinta | Kissan ruokavalio | Purina

This feature is not available right now. Please try again later.

Ruokinta - elainlaakari.fi

Kuinka paljon kissalle annetaan ruokaa Se, miten paljon ruokaa kissallesi annat, riippuu sen rodusta, elämäntyylistä ja kunnosta. Jokainen kissa on erilainen.

Paljonko kissanpennulle ruokaa? | Keskustelu | Kaksplus

KUINKA PALJON RUOKAA? Sopiva ruokamäärä on hyvin yksilöllinen. Siihen vaikuttavat muun muassa kissan ikä, ravitsemustila sekä aktiivisuustaso. Tarkemmat suositukset päivittäisestä ruoan määrästä voit tarkistaa helposti ja nopeasti raakaruokintalaskuristamme, jonka löydät sivun ylälaidasta.

Keskustelu - Kuinka kauan kissalle penturuokaa? | Aihe vapaa

Mutta oikeasti, raksuista kissalle on varmaan ainoa hyöty niiden sisältämät vitamiinit, jos sellaisia on niihin lisätty. En todellakaan fanaattisesti neuvo, kuinka kukin kissaansa syöttää, monet kissaa hankkivat eivät vaan edes tiedä, että kissa on 100% lihansyöjä, eikä esim. kaikkiruokainen, kuten kai esim. koirat.

Ruuan määrä? - Kissojen ruokinta - Suomi24 Keskustelut

kuinka paljon kissalle ruokaa

Tarjoamalla monipuolista ravintoa voidaan ehkäistä myös erilaisia yksitoikkoisen ruokavalion tuomia puutostiloja ja niistä aiheutuvia terveyshaittoja. Ruokien vaihtelu antaa myös kissalle uusia makuelämyksiä ja tekee näin ruokailuhetkistä paljon mieluisampia.

Ilmoittaudu mukaan

Lahjoita kampanjaan

Ota yhteyttä