http://ovaska2019.fi/
salatut elämät katsomo ohjelmat
kuinka vanha olet venäjäksi
peli tutkimus
kuinka laihtua 5 kg kuukaudessa
katsomo tv3 suora
Koulutus ja osaaminen

Lue lisää

Liikenne

Lue lisää

Hyvinvointi ja talous

Lue lisää

USAn dollari - Valuutat - Suomi24 Keskustelut

kuinka paljon dollari on euroissa

Euro -> USA:n dollari.Valuuttalaskuri on päivittynyt Euroopan keskuspankista 8.11.2019.. Voit laittaa omilta sivuiltasi linkin tänne - ja saada muunnoksen haluamallasi summalla.

Tämänhetkinen Dollarin Kurssi Euroissa - USD, EUR

Tämänhetkinen dollarin kurssi euroissa (USD/EUR). Täällä voit muuntaa dollareita euroiksi ja päinvastoin valuuttalaskurin avulla.

Muunnos Ruotsin kruunuista Euroiksi (SEK/EUR)

Muunna Ruotsin kruunuista Euroiksi (SEK/EUR). Tarkastele taulukkoja, yleisimpiä valuuttamuunnoksia, historiallisia valuuttakursseja ja muuta.

Englannin punta | Valuutat.fi - Punta, Dollari, Yeni, Kruunu

Kuinka paljon on euroissa yksi dollari Viestiketju alueella 'Mitäs nyt? Aihe vapaa' , aloittaja tietämätön, 19.04.2010. tietämätön Vieras.

Valuutat.fi - Punta, Dollari, Yeni, Kruunu, Bhat jne

"Velkaongelma on heikentänyt dollaria ja johtanut huimiin korkomenoihin. Korkomaksuja Yhdysvallat maksaa yhtä paljon kuin sodankäyntiin menee rahaa eli parisataa miljardia vuodessa. Näistä maksuista menee yhä kasvava osa Kaukoidän rikkaille keskuspankeille ja muille sijoitustahoille, jotka ovat ostaneet amerikkalaisia velkapapereita."

Yhdysvaltain dollari – Wikipedia

Euro on nykyisin jo hyvin yleinen, mutta edelleen joissakin maissa Yhdysvaltojen dollari on vahvemmassa asemassa. Kuinka paljon maahan saa viedä mukanaan käteistä rahaa? Jotkut maat sääntelevät tiukasti sitä, kuinka paljon maahan saa tuoda mukanaan paikallista valuuttaa.

RatesFX - Valuuttamuunnin

kuinka paljon dollari on euroissa

Historia. Punnan nimi (engl. pound) on samaa alkuperää kuin brittiläinen paino­yksikkö pauna. Alun perin, kun hopeaa käytettiin pää­asiallisena raha­metallina, punta lasku­yksikkönä vastasikin arvoltaan yhtä paunaa hopeaa.

Kuinka paljon on euroissa yksi dollari | Keskustelu | Kaksplus

kuinka paljon dollari on euroissa

Nopea valuuttamuunnin. 78 valuuttaa. Useita kieliä. Valuuttakurssit torstaina, marraskuun 7. 2019, 23:30 Suomen aikaa (2019-11-07 21:30 UTC)

Kuinka paljon 1 dollari on euroina? - Valuutat - Suomi24

Dollari on maailmantalouden johtava valuutta ja reservivaluutta. Tästä on suuri etu Yhdysvalloille, koska sen valuutalle riittää aina kysyntää, ja tämän ansiosta sen ei tarvitse huolehtia budjetti- ja maksutasevajeistaan yhtä paljon kuin muiden maiden.

Ilmoittaudu mukaan

Lahjoita kampanjaan

Ota yhteyttä