http://ovaska2019.fi/
code lyoko peli
kuinka usein kissaa ruokitaan
veikkaus amerikkalainen jalkapallo
kuinka monta sektiota voi tehdä
voitto tuntikuvaukset
Koulutus ja osaaminen

Lue lisää

Liikenne

Lue lisää

Hyvinvointi ja talous

Lue lisää

Mehut pihalle! Ovatko nämä pahimmat työvuorot? - Oma raha

Kuten jo kirjoitin aloituksessa niin listojen tekijä on vaihtunut ja nyt listat on parempia. Itse olen toivonut kahta yövuoroa peräkkäin, että ei tulisi pätkäaamua ja yövuoroa. Kuulin edellisen listojentekijän tehneen jollekin muullekin saman kuin mulle ja kun asiasta oli mainittu niin oli että oho katos niin onkin.

Työaika – Wikipedia

Kuinka pitkän ajan olet tehnyt yötyötä? Kuinka monta yövuoroa sinulla on keskimäärin peräkkäin?Entä vapaapäiviä? Tunnetko väsymystä yövuoroissa? Saatko nukutuksi päivällä; tunnetko levänneesi? Oletko huomannut itsessäsi muutoksia kun olet tehnyt vain yövuoroa? Miksi teet yövuoroa? Pystytkö toimimaan vapaapäivinä

Keskustelu - Onko olemassa joku laki minkä verran yötyön

Toinen ongelma on, että ympäri vuorokauden keikkaa tekevä sijainen tulee myöhässä ja lähtee liian aikaisin, jos keikkoja on eri sairaaloissa. Tämäkin kuormittaa muita. Tämä ongelma ei koske läheskään kaikkia keikkalaisia, mutta kyllä niitä jotka tekevät monta vuoroa peräkkäin eri taloissa ja eri firmoille.

Missä menee raja?lain mukaan yötöistä kysymys

Partitiivi, funktio 4. This feature is not available right now. Please try again later.

Työaikalaki 605/1996 - Ajantasainen lainsäädäntö - FINLEX

Monta yövuoroa ei pitäisi tehdä peräkkäin. Kaksi olisi hyvä, silloin elimistön sopeutuminen takaisin tavalliseen rytmiin on helpompaa.- Työvuoroja voisi kierrättää myötäpäivään, aamu-päivä-ilta-yö, jolloin sopeutuminen on helpompaa. Se mahdollistaa myös riittävän levon vuorojen välillä, tähdentää professori Mikko Härmä.

Keskustelu - Kuinka monta vapaata pitää yövuorosta saada

Työntekijän säännöllinen työaika voi olla työaikalain mukaan enintään 8 tuntia vuorokaudessa ja 40 tuntia viikossa. Säännöllinen työaika kuitenkin vaihtelee työehtosopimuskohtaisesti, kuten useimmilla superilaisilla.

Miksi ei saisi harmitella sitä, että on monta viikonloppua

Jos ajanjakso on keskeytynyt sen johdosta, että työntekijän työsuhde on päättynyt tai että hän ei ole voinut olla työssä loman, sairauden tai muun hyväksyttävän syyn vuoksi, lasketaan, kuinka monta tuntia keskimääräinen työaika kesken jääneenä ajanjaksona on työhön käytettyinä vuorokausina kahdeksaa tuntia pidempi.

Yövuoroista, kuinka usein ja montako yötä? - Sivu 2

kuinka monta yövuoroa peräkkäinJos ajanjakso on keskeytynyt sen johdosta, että työntekijän työsuhde on päättynyt tai että hän ei ole voinut olla työssä loman, sairauden tai muun hyväksyttävän syyn vuoksi, lasketaan, kuinka monta tuntia keskimääräinen työaika kesken jääneenä ajanjaksona on työhön käytettyinä vuorokausina kahdeksaa tuntia pidempi.

Kysymyksiä yötyöstä oppariin - Yötyö - Suomi24 Keskustelut

kuinka monta yövuoroa peräkkäinVierailija: "Ja miten teillä ketkä olette tehneet yötyötä, on vuorot menneet? Montako yötä peräkkäin ja montako vapaata?". "Huomiokaa hyvät ihmiset se, että lakien lisäksi työvuorojärjestelyihin vaikuttavat työn luonne, kuinka paljon ihmisiä on vuoroja tekemässä jne.

Ilmoittaudu mukaan

Lahjoita kampanjaan

Ota yhteyttä