http://ovaska2019.fi/
kuinka kauan maito säilyy parasta ennen päiväyksen jälkeen
kuinka pitkä on susanna laine
kuinka usein koiralle luita
kuinka monta pekkasta vuodessa
veikkaus pokeri ei toimi
Koulutus ja osaaminen

Lue lisää

Liikenne

Lue lisää

Hyvinvointi ja talous

Lue lisää

Onko muita kenellä menkat viikon myöhässä ja sitten vasta

Joo täällä ollaan vieläkin ihan pihalla, kävin labrassa testissä ja se näytti alle yksi ja sanoivat että en todennäköisesti ole raskaana,itse en tiedä yhtään mitä tuo "alle yksi" tarkoittaa. Ja samoin täällä,koskaan ei oo menkat ollu näin myöhässä nyt jo kp 40/28 eli 12 pv myöhässä.

KUN MENKAT ON MYÖHÄSSÄ ft. ILONA - YouTube

kuinka monta päivää menkat myöhässäKategoriatkuinka monta päivää menkat myöhässä . kuinka kauan suutarinlohi säilyy vladimir aleksejev lääkäri. polarn o pyret välikausihaalari 98.

Kuinka monta raskaustestiä teit? - Page 2 - Odotus - Vauva

Eli kun olin suojaamattomassa yhdynnässä n. kaksi päivää aikaisemmin kun menkat alko niin tämä henkilö ei voi olla lapsen isä? Taas vastaavasti olin menkkojen loputtua, n. viikkon toisen miehen kanssa (joka päivä) niin tämä on suurempi vaihtoehto lapsen isäksi? PS. Menkat on nyt puolitoista viikkoa myöhässä, jos on vaan

Keskustelu - Primolut, menkat pari päivää " myöhässä

Eli mulla kesti melkein kolme viikkoa ennen ku testi anto positiivisen tuloksen. Ei siis kannata heti pelästyä et vaikk menkat ois myöhässä ja mitään ei testiin ilmestyis. Mulla ainaki näköjään kesti noin kauan plussan ilmestyminen. Monta haavetta oli tähän samaan aikaan mielessä.

Lumbago ischias träning

Mulla viimeksi menkat alkoi 08.08. ja kierto tosiaan 28 päivää. Nyt on kp35 ja sain ensimmäisen hyvin hyvin haalean viivan, jota kyllä ensin epäilin silmälumeeksi tai viivan paikaksi, mutta jonka mieskin sanoi näkevänsä. Ensimmäisen testin tein heti kun kuukautiset oli päivän myöhässä ja negaa näytti.

Onko muita kenellä menkat viikon myöhässä ja sitten vasta

voin sanoa että ekan ja tokan kanssa näkyi heti sinä päivänä kun olis pitänyt alkaa menkat, kolmannen kanssa näkyi plussa vasta kun oli 3 päivää myöhässä ja neljännen kanssa vasta kun oli 8 päivää myöhässä!

Kk myöhässä 7 päivää, negaa näyttää. | Vau Foorumi

streikinfo bahn münchen Riitan Herkku Oy. hämäläinen osakunta apurahat Yrittäjäntie 5, 65610 Mustasaari [email protected]

Epäiletkö raskautta? Älä tee testiä ennen kuin kuukautiset

kuinka monta päivää menkat myöhässäMä oon aika varma, että mulla oli kemiallinen raskaus helmikuussa, yk 2. Mulla on yleensä kierto kellontarkka ja tuolloin oli 4 päivää myöhässä menkat, ja olin varma että olen raskaana. Oli jopa pahoinvointia jo oireena, ja muutenkin raskaana oleva olo. Mut plussaa en missään vaiheessa kyllä testiin saanut..

Pohdintaa plussan näkymisestä - PERHEKERHO

Testasin kun menkat olivat muistaakseni kolme päivää myöhässä, kuuden aikoihin lauantaiaamuna (olin edellisenä päivänä päättänyt aamutestata ja teki tiukkaa että maltoin odottaa sinne saakka, joten ei oikein unikaan meinannut tulla testausta edeltävänä yönä).

negatiivinen raskaustesti mutta silti raskaana? | Vau Foorumi

kuinka monta päivää menkat myöhässä"Elikkäs, täällä hoitotaukolainen ihmettelee taas omaa kroppaansa. Mulla on jatkuva primolut-kuuri päällä, ja yleensä ne ovat toimineet kuin unelma - menkat on alkaneet pääsääntöisesti 2 päivää viimeisen pillerin jälkeen (kerran kolme päivää) ja kestäneet 3 päivää.

Myöhään plussanneet - Raskaana - Vanhempien jutut - Libero

Our new desktop experience was built to be your music destination. Listen to official albums & more.

Ilmoittaudu mukaan

Lahjoita kampanjaan

Ota yhteyttä