http://ovaska2019.fi/
veikkaus..
kuinka paljon ruokaa pennulle
kuinka paljon kokaiini maksaa
alavuden peli-veikot ry
kuinka usein ihminen valehtelee
Koulutus ja osaaminen

Lue lisää

Liikenne

Lue lisää

Hyvinvointi ja talous

Lue lisää

Arto Tiihonen | Miksi liikun | Page 10

Miesten kengät sisältävät lukemattomia kenkämalleja joissa astella niin juhlien tanssilattioille, vauhdikkaiden harrastusten pariin sekä rentoa vapaa-aikaakin viettämään. Valitsemalla lempivärisi pääset jo loistavasti vauhtiin uusien kenkien valinnassa, ja huikeat määrät näyttäviä kenkämalleja odottaa sinua.

Miesten kengät | Zalando – kenkäkauppa netissä

kuinka monta mitalia miesten jääkiekkomaajoukkue on voittanut olympialaisissaPronssiottelussa vastaan asettui Tshekki, joka oli voittanut omassa puolivälierässään Saksan 3–1, mutta hävinnyt välierän Yhdysvaltoja vastaan peräti 14–1. Suomi oli ottelussa suosikki, mutta pystyi silti pelaamaan rennosti myös mitaleista.

Melkein ihmemies LEGENDA - PDF

Eniten kultamitaleja on voittanut Paul Elvstrøm, joka purjehti kultaa neljissä peräkkäisissä olympialaisissa Lontoosta 1948 Roomaan 1960. Soutaja Eskild Ebbesen on saanut kolme kultaa ja kaksi pronssia 1996–2012. Viisi mitalia ovat saavuttaneet myös ampujat Lars Jørgen Madsen (1900–1920) ja Niels Larsen (1912–1924).

Blogi | Jari Porttila

Lontoon olympialaisissa Suomen joukkueeseen kuului 56 urheilijaa. Kisoista voitettiin kolme mitalia, mutta kulta jäi puuttumaan. Parhaasta suomalaissuorituksesta vastasi purjelautailija Tuuli Petäjä, joka voitti naisten RS:X-luokassa hopeaa. Petäjä oli ensimmäinen purjehduksen olympiamitalin voittanut suomalaisnainen.

Kimmo Timonen pelkäsi kuolemaa niin, ettei uskaltanut edes

Suomen miesten hulppea mitaliputki on vaarassa katketa – hiihdon kuninkuus­matkassa viimeinen toivo 23.2.2018 19:41 Jäävätkö Suomen miesurheilijat ensimmäisen kerran ilman mitalia talviolympialaisissa?

Keneltä Antti Ruuskanen vei Pielaveden ennätyksen? Pelaa

Muualla kuin olympialaisissa kysymys tuntuisi absurdilta. Olympialaisissa Suomen joukkue on kuitenkin joukkue, jonka menestys tai menestymättömyys saattaa tarttua urheilijoihinkin, vaikka muuten jääkiekko-, hiihto-, luistelu-, lumilautailu- jne. joukkueiden menestys tai menestymättömyys onkin näistä lajeista erillistä.

Tanska - Howling Pixel

Ruotsin jääkiekkomaajoukkue. Ruotsin jääkiekkomaajoukkue edustaa Ruotsia jääkiekossa, ja se on yksi kaikkien aikojen menestyneimmistä jääkiekkomaajoukkueista. Ruotsi on voittanut miesten jääkiekossa kaksi olympiakultaa ja 11 maailmanmestaruutta. Jääkiekon maailmancupissa Ruotsi ei ole saanut mitalia, mutta Kanada cupissa kyllä.

Pop Quiz - Urheiluvisa 3.3.2018

kuinka monta mitalia miesten jääkiekkomaajoukkue on voittanut olympialaisissa6) Kuinka monta MM-mitalia Suomen miesten jääkiekkomaajoukkue on voittanut 2000-luvulla?7) Kuka showpainista tuttu yhdysvaltalainen voitti 1996 olympialaisissa vapaapainikultaa 100 kilon sarjassa? 8) Kuinka monta Wimbledonin kaksinpelimestaruutta Pete Sampras ja Roger Federer ovat yhteensä voittaneet?

Ville Peltonen, hyökkääjä Liikenne Pohjois-Amerikkaan ei

Suomi olisi voittanut kotikisoissaan 1974 jääkiekon MM-kisoista pronssia tai ehkä hopeaakin, ellei Stig Wetzell olisi jäänyt kiinni kiellettyjen aineiden käytöstä. Tämän takia Suomi menetti MM-mitalin, vaikka kaikki vakuuttivat Wetzellin syyttömyyttä ja protestoivat.

Suomi talviolympialaisissa 2018 – Wikipedia

Ruotsin jääkiekkomaajoukkue edustaa Ruotsia jääkiekossa, ja se on yksi kaikkien aikojen menestyneimmistä jääkiekkomaajoukkueista. Ruotsi on voittanut miesten jääkiekossa kaksi olympiakultaa ja 11 maailmanmestaruutta. Jääkiekon maailmancupissa Ruotsi ei ole saanut mitalia, mutta Kanada cupissa kyllä.

Ilmoittaudu mukaan

Lahjoita kampanjaan

Ota yhteyttä