http://ovaska2019.fi/
tiilenmurtaja peli
veikkaus points joulukalenteri 2015
kuinka paljon opintolainaa kannattaa ottaa
kuinka saada playstation plus
angry birds go peli
Koulutus ja osaaminen

Lue lisää

Liikenne

Lue lisää

Hyvinvointi ja talous

Lue lisää

WWF: Maapallo kestää 10 miljardia ihmistä, jos elintapoja

Tweet with a location. You can add location information to your Tweets, such as your city or precise location, from the web and via third-party applications.

Maailman ylikulutuspäivä on tänään – jos kaikki kuluttaisivat

Suomessa keskimääräinen asukaskohtainen ekologinen jalanjälki oli vuonna 2007 6,2 GHA/hlö.Tämä tarkoittaa, että elämme globaalissa ulottuvuudessa vastuuttomasti ja tulevien sukupolvien mahdollisuuksien kustannuksella.Jos kaikki eläisivät niin kuin me, kulutustottumustemme kattamiseen tarvittaisiin yli kolme maapalloa!

Kuinka monta naista tarvitaan auton pysäköintiin..? - YouTube

Kuinka monta lokkia tarvittaisiin nostamaan ihminen ilmaan? Lasten tiedekysymyksissä pohditaan myös, onko kaikki meret tutkittu, miten muurahaiset pystyvät kiipeämään, miksei ilmakehä laajene lämmetessään ja miksi hiukset harmaantuvat.

Jos kaikki kuluttaisivat kuin me suomalaiset, tarvittaisiin

kuinka monta maapalloa tarvittaisiin

Kuinka monta naista tarvitaan auton pysäköintiin..?

Ekologinen jalanjälki

Tässä jaksossa tutustut kuluttamiseen koko maapallon tasolla: Arvaatko, kuinka monta maapalloa tarvittaisiin nykyisen kulutustasomme ylläpitämiseen? Opit, miten kulutusta voi laskea, ja pääset laskemaan oman ekologisen jalanjälkesi. Tutustu ensin Jakson 1 - Yksi maapallo materiaaleihin, ja siirry sitten tehtäviin.

Suomalaisten ekovelkapäivä huhtikuun alkupuolella

Kuinka monta maapalloa tarvittaisiin, jos kaikki eläisivät niin kuin sinä? Ekologinen jalanjälki kertoo kaksi asiaa: 1) kuinka paljon luonnonvaroja sinä kulutat? 2) kuinka paljon maapallo pystyy meille luonnonvaroja antamaan? Ihmisen oma ekologinen jalanjälki lasketaan niin, että mitataan, kuinka paljon hän kuluttaa maata. Maa voi olla

Ekologinen jalanjälki mittaa ihmisen suhdetta luontoon

Kun halutaan ilmaista kuinka suuri maa- ja vesialue tarvitaan yhden ihmisen elintason ylläpitoon, puhutaan ekologisesta jalanjäljestä. Sen avulla voidaan laskea, kuinka monta maapalloa tarvittaisiin, jos kaikki maailman ihmiset eläisivät kuten suomalaiset, joiden ekologinen jalanjälki on maailman suurimpia. Oman ekologisen jalanjälkesi voit

Koulukino ry - Tavarataivas

Kuinka monta maapalloa tarvittaisiin, jos kaikki eläisivät niin kuin sinä? Tehtävä: Mieti, miten sinä voit säästää luontoa.. Ekologinen jalanjälki-oppimateriaali (PDF)

Kuinka monta lokkia tarvittaisiin nostamaan ihminen ilmaan

– Jos kaikki eläisivät kuin suomalaiset, tarvittaisiin kolme tai neljä Maapalloa kestävään kulutukseen. Nykyinen maailmanlaajuinen kulutus vie 1,5 Maapallon luonnonvarat vuodessa. Olemme kestämättömässä ylikulutuksen tilassa, joka ei voi jatkua loputtomiin.

EKOLOGINEN JALANJÄLKI - Nutukka

kuinka monta maapalloa tarvittaisiin

Helmikuussa 2006 maailman väkiluku oli 6,5 miljardia. Tällä väestömäärällä tarvittaisiin noin 4,5 maapalloa tyydyttämään ihmiskunnan tarpeet, jos kaikkien ekologinen jalanjälki olisi yhtä suuri kuin suomalaisten. Yhdysvaltalaisten jalanjäljellä (9,6 ha) maapalloja tarvittaisiin 5,6.

Ekologinen jalanjälki :: Nutukka - Materiaalipaketti nuorten

kuinka monta maapalloa tarvittaisiin

Maailman ylikulutuspäivä on tänään. Maailman luonnonsäätiö WWF muistuttaa, että jos kaikki kuluttaisivat kuin suomalaiset, tarvittaisiin 3,4 maapalloa. Tänään maanantaina 8. elokuuta ihmiset ovat käyttäneet loppuun maapallon tänä vuonna tuottamat uusiutuvat luonnonvarat.

Ilmoittaudu mukaan

Lahjoita kampanjaan

Ota yhteyttä