http://ovaska2019.fi/
veikkaus kortille rahaa
kuinka vanhoja renkaita saa myydä uusina
anagrammi peli
häät katsomo
katsomo uuno menettää muistinsa
Koulutus ja osaaminen

Lue lisää

Liikenne

Lue lisää

Hyvinvointi ja talous

Lue lisää

Mistä määrästä tulet humalaan? - Bailut - Suomi24 Keskustelut

Nykyään juon paljon paljon harvemmin, mutta edelleenkin kyllä ihan sinne känniin asti. Ehkä 1 pullo vinkkua ja muutama jallukola tai 6 kaljaa ja muutama jallukola. Ei pelata änäriä, eikä mene enää kuuskymppistä, nelikymppistä eikä kasikymppistä. Tulee viinasta äklö olo.

Kuinka lopettaa tolkuton viinalla läträys? | sivu 3 | MuroBBS

kuinka voit. Definition from Wiktionary, the free dictionary. Jump to navigation Jump to search. Finnish Phrase . kuinka voit (less formal) are you alright

Alkoholilaskuri / promillelaskuri / juomien kalorit

Pullollinen (33 cl) ykkösolutta vastaa puolta ravintola-annosta alkoholia (5,5 g). Yksi ravintola-annos sisältää noin 11 g puhdasta alkoholia. Sukupuoli ja paino vaikuttavat olennaisesti siihen, kuinka monta annosta alkoholia voi nauttia promillen humalan saavuttaakseen. Omakohtaisen annosmäärän voi laskea Päihdelinkin laskurin avulla:

Kaljaa Moottoriin - Jouko Niuha & The Steelers | Shazam

Partitiivi, funktio 4. This feature is not available right now. Please try again later.

Toinen jalka haudassa | Addictionlink.fi

16v, poika, 178/68. Pieneen känniin tuun yleensä 6-8 kaljasta (riippuu päivästä miten on syöny jne.) kunnon känniin menee se 12-16 kaljaa. Viimeks olin sopivissa kun join 0.7L vodka pullon. Eli se riippuu kanssa aina kuinka nopeesti juo, nuo määrät vaihtelee välillä. Olo aamulla riippuu siitä mitä oon juonu.

kuinka voit - Wiktionary

Kuluttamasi alkoholiannokset on helppo laskea esimerkiksi tämän sivun alkoholilaskimen avustuksella. Sen avulla voit tutkia kuinka monta annosta alkoholia tietty juoma sisältää. Monet meistä juovat esimerkiksi illanistujaisissa siksi, että juomisesta on tullut eräänlainen rutiini näissä tilanteissa.

Kuinka paljon ykkösolutta pittää juoda että tulee yhden

Oletko tullut ajatelleeksi, kuinka paljon energiaa saat juodessasi? Alkoholin sisältämä energiamäärä on lähestulkoon sama kuin rasvassa, eli paljon. Yhdessä grammassa rasvaa on 9 kcal ja grammassa alkoholia on 7 kcal. Yhdessä ravintola-annoksessa on alkoholia on noin 15 grammaa.

Kuinka paljon kaloreita viinassa? - Anoreksia - Suomi24

Translation for 'kuinka' in the free Finnish-English dictionary and many other English translations. bab.la arrow_drop_down bab.la - Online dictionaries, vocabulary, conjugation, grammar Toggle navigation

Promillelaskuri – Laskurit.fi

kuinka monta kaljaa on viinapullo

ihan turhaa kirjoitti:. kuule laskeskelet viinan kaloreita se poistaa nestettä, ja kun se palaa, eli selvenet menee sen polttamiseen kaloreita hyvin hyvin paljon.. varsinki jos olet olemattoman kokoinen. jos hiilareita haluat vältellä niin nimen omaan, juo viinaa, älä siideriä tai kaljaa miksi ihmeessä kaikki juopot on yleensä todella laihoja ?

Ilmoittaudu mukaan

Lahjoita kampanjaan

Ota yhteyttä