http://ovaska2019.fi/
kuinka usein salille
kuinka paljon on kuutio vettä
tämä peli on nänni
kuinka nopeasti ripuli tarttuu
kuinka nopeasti mustelma häviää
Koulutus ja osaaminen

Lue lisää

Liikenne

Lue lisää

Hyvinvointi ja talous

Lue lisää

Montako kurssia teillä oli lukion ekalla? | Demi

Aika monelle myös käy niin, että lukion päättötodistuksessa voi komeilla vaikkapa biologian vieressä ysi, mutta kirjoitukset eivät menekään niin hyvin. Älä välitä! Ja muista, ettei niitä todistuksia ole pakko esitellä lakkiaisissa! Kannattaa myös miettiä, kuinka monta ainetta on järkevää kirjoittaa.

Mitä lukiossa oikeasti tapahtuu?

Kirjoituksissa sun pitää valita vähintään 4 ainetta. Äidinkieli on pakollinen. Toisesta kotimaisesta kielestä (suomenkielisille ruotsi), matikasta, reaalista ja vieraasta kielestä (yleensä enkku) valitset kolme. Vähintään yksi aine täytyy kirjoittaa pitkänä (yleensä se on englanti, jonka opiskelu alkaa lähes kaikilla alakoulussa).

Miten opiskella ylioppilaskirjoituksiin? 13 ainetta

Kirjoitukset kannattaa hajauttaa niin moneen erään kuin mahdollista. Se, kuinka monta ainetta on liikaa, riippuu ihan opiskelijasta itsestään. Jos on lukupäätä, on reipas ja jaksaa opiskella ja päntätä, niin ei se 6-8 ainetta epäinhimillinen määrä ole. Ihan tuon ihmiset pystyvät hoitamaan.

Pakolliset yo-aineet.

Meille suositeltiin 31-33 kurssia ykköselle, mutta kun noi vie niin paljon kursseja niin mulle ei jäis yhtään tavallaan vapaaehtosta kurssia (okei toi oli typerä sana). Oon kuitenkin opiskellu ranskaa ja haluaisin jatkaa sitä lukiossa, ja espanjaki ois ihana alottaa.

Kuinka monta ainetta kirjoitit kun pääsit lukiosta? | Demi

kuinka monta ainetta pitää kirjoittaa lukiossaSinun tulee kirjoittaa vähintään yksi vaativampi koe tai toisen kotimaisen kielen kokeena suoritettu äidinkielen koe. Pohdi kirjoittako toisen kotimaisen kielen ja jos et aio kirjoittaa, sinun on suoritettava reaalin, matematiikan ja vieraankielen koe. Äidinkielen lisäksi suoritat siis kolme koetta. Huomioi lukiokohtainen kielitarjonta.

Kuinka kirjoittaa räppi - YouTube

kuinka monta ainetta pitää kirjoittaa lukiossamaksaa 120 - 200 euroa sen mukaan, monta-ko ainetta kirjoittaa ja monestiko osallistuu. oma aineenopettajasi. Myös lukiossa voi saa-da tukiopetusta ja erityisopettajan neu-voja, eikä lukivaikeuskaan estä lukioon tule-mista ja ylioppilaaksi pääsemistä. Sinut on vakuutettu koulupäivinä, -matkoilla ja koulun järjestämillä retkillä.

lukion kurssimäärästä - Lukio - Suomi24 Keskustelut

Todellisuus iskee viimeistään keväällä - ylioppilaskirjoitukset ovat jo ensi lukuvuonna! Ahkerimmat ovat jo alkaneet valmistautua, mutta osa ei ole lainkaan varma, että kuinka monta ainetta sitä pitikään kirjoittaa

Koeviikko ja kirjoitukset | Lukio

kuinka monta ainetta pitää kirjoittaa lukiossaKoulustasi olet varmasti saanut sellaisen oppaan, missä lukee kuinka monta kurssia tulee kaikkiaan opiskella, jotta voi kirjoittaa. Sun pitää käydä kaikki pakolliset kurssit ja niiden lisäksi sen verran valinnaisia kursseja, että tarvittava kokonaiskurssimäärä tulee täyteen.

ILOMANTSIN LUKIO

Kuinka monta kirjaa pitää ostaa ensimmäiselle vuodelle? Ostetaanko joka jaksolle uudet kirjat? Kirjojen määrä riippuu siitä, kuinka monta kurssia käyt. Esim. mä jouduin ostamaan 28 kirjaa, loput lainasin sit kavereilta! Joka jaksolle ostetaan uudet kirjat lähes joka aineessa, poikkeuksena tästä on ehkä jotkut kielten kirjat 😇 Evilla

Monesta kurssist saa tulla hylätty? - Lukio - Suomi24 Keskustelut

kuinka monta ainetta pitää kirjoittaa lukiossaKirjoittaa pitää vähintään neljä ainetta joista yksi on äidinkieli (suomi tai ruotsi tai suomi toisena kielenä). Yksi kirjoitettava aine pitää olla ns. pitkä oppimäärä, yleensä A englanti tai pitkä matematiikka. Muut neljä voi valita vapaasti, kuitenkiin niin, että pakollisten joukossa voi olla vaan yksi reaaliaine.

Opiskelu-unelmia: Vinkkejä yo-kirjoituksiin

Kuinka monta ainetta kirjoitit kun pääsit lukiosta? Oon lukion ekalla ja mietin et mitä aineita mun pitäis kirjottaa. Tällä hetkellä oon kirjottaa 3-4 ainetta ja haluisin tietää että onko se vähän.

Ilmoittaudu mukaan

Lahjoita kampanjaan

Ota yhteyttä