http://ovaska2019.fi/
new yorkin täydelliset naiset katsomo
kuinka viheltää sormet suussa
kuinka kauan lakka kuivuu
kuinka paljon opintolainaa saa kerralla
tasoitettu voitto
Koulutus ja osaaminen

Lue lisää

Liikenne

Lue lisää

Hyvinvointi ja talous

Lue lisää

Muita nuuskan lopettajia? - Stumppi keskustelupalsta

Aiko moni taitaa nykyään käyttää pussinuuskaa sen helppouden takia, joten ns. nuuskamällejä ei tule. Tosin en minä nyt ap.n lapsen nuuskankäytöstä tiedä, mutta duunikavereissa niitä kyllä riittää muutama.

Nuuska – Wikipedia

Tässä videossa käsitellään photoshopin työkaluja, tutustutaan erilaisiin työkauluihin ja kuinka niitä käytetään. Toivottavasti opit jotakin? Heitä kommenttia mitä haluaisit nähdä

Aivan naurettavaa!!!! Mun mieheni aikoo alkaa käyttämään

Nuuska oli puolueen EU-vaaliohjelmassa 2014 vaaleissa. Puolue yrittää ajaa asiaa EU-parlamentin kautta vaikuttamalla tulevaan tupakkadirektiiviin. Carl Haglundin mukaan Suomen tulisi sallia myynti ja käyttää siten saadut verotulot nuuskan aiheuttamiin haittoihin. Nyt verotulot valuvat Haglundin mukaan Ruotsiin.

ETTAN Original Pussinuuska - Hinta & arvostelut - Nuuskaaja

Ja mitä virkaa sillä irtoavalla luukulla nuuskapurkin kannessa on vai onko se vaan koriste? Ja viellä lopuksi jos joku osais suositella pelkän tupakan makuista pussinuuskaa. Piti kans kysyä että kuinka tarkat ne nuuskan päivämäärät on, uskaltaako käyttää jos päiväys menee?

Keskustelu - 14-vuotiaani kertoi eilen että on käyttänyt

kuinka käyttää pussinuuskaa

Se on voinut olla limaa, eritettä, verta ja ulos vuotavaa limakalvoa – ja ehkä jopa immenkalvoa. Kuukautisten alkuun mennessä immenkalvo on muuttunut pehmeäksi ja nauhamaiseksi. Tamponia voi käyttää, vaikka olisi immenkalvo, eivätkä varsinkaan pienemmät tamponit aiheuta tässä ongelmia. Tamponin poistaminen ei saisi sattua.

Nuuskan käyttö (ei nuuskan osto/myynti-ilmoituksia!) | sivu

Mieheni käyttää päivittäin nuuskaa n. purkillisen ja on käyttänyt noin 15-20 vuotta ja ei ensimmäistäkään limakalvomuutosta suussa. En ole koskaan nähnyt mitään huolestuttavaa nuuskaajan suussa, eikä se nuuska haise, jollei suu ole muutoin huonossa kunnossa.

Kysy asiantuntijalta - Fressis

Nuuska oli puolueen EU-vaaliohjelmassa 2014 vaaleissa. Puolue yrittää ajaa asiaa EU-parlamentin kautta vaikuttamalla tulevaan tupakkadirektiiviin. Carl Haglundin mukaan Suomen tulisi sallia myynti ja käyttää siten saadut verotulot nuuskan aiheuttamiin haittoihin. Nyt verotulot valuvat Haglundin mukaan Ruotsiin.

onkos täällä nuuskaa käyttäviä naisia? | Keskustelu | Kaksplus

Skype on verkkopuheluohjelma, jolla käyttäjä voi soittaa ääni- ja videopuheluita.

Kuinka käytät Skypeä? - YouTube

Kuinka moni herroista(/naisista?) käyttää nuuskaa? Jostain kuulin että nuuskalla olisi lihasmassaa pienentävä vaikutus, jos tämä pitää paikkansa, saisiko sinut harkitsemaan käytön lopettamista? Itselläni nuuskalla on lähinnä psykologinen vaikutus, se vain jotenkin on pakko laittaa hyvän reenin jälkeen

KÄYTÄNNÖLLISIN VEROTILITAPAHTUMIEN KIRJAAMISTAPA

Jos esim. käyttää pussinuuskaa, niin se ei näy. Toisekseen kyllä on miehellä pahoja puutteita ihan yleisessä hygieniassa tai ei yksinkertaisesti osaa käyttää sitä nuuskaa, jos siihen sotketaan tyynyliinatkin ja sitä ruskeaa kuolaa valuu muka joka paikkaan. Ja harvalla on nuuska koko ajan huulessa, joten tuskin se pussailuun vaikuttaa.

Ilmoittaudu mukaan

Lahjoita kampanjaan

Ota yhteyttä