http://ovaska2019.fi/
mtv3 putous katsomo
kuinka kauan makkara uunissa
kuinka saada purkka irti vaatteista
kuinka paljon on yksi neliömetri
suits kausi 6 katsomo
Koulutus ja osaaminen

Lue lisää

Liikenne

Lue lisää

Hyvinvointi ja talous

Lue lisää

Keskustelu - kuinka pitkäksi aikaa voi kissan jättää yksin

Kissa voi edelleen loistavasti, syö, juo, tekee tarpeensa normaalisti, leikkii nuoremman kissan kanssa päivittäin, ulkoilee tarhassa mielellään, on seurallinen ja puhelias. Karva kiiltää ja kissa voi kaikinpuolin hyvin. Ellei sairautta oltaisi vahingossa löydetty, en luultavasti osaisi edes epäillä, että kissassa on jotain vialla.

Keskustelu - Kauanko kestää ilman ruokaa. | Lääketiede ja

Käytösmuutoksen taustalla voi olla kipureaktio, jota voi olla vaikea tunnistaa, koska kissa peittää kipunsa mahdollisimman pitkään. VS: Kissa ei näytä kipuaan helposti, joten sen omistajan on osattava lukea lemmikkiään. Jos kissa on kipeä se voi kyyhöttää, lopettaa syömästä tai vaikkapa nukkua köyristyneessä asennossa.

kissan munuaissairaus - Kissojen terveys - Suomi24 Keskustelut

kuinka kauan kissa voi olla syömättäRAUHALLISTA JOULUA KAIKILLE ️ ----- Kiitos, että katsoit videon! Toivottavasti tykkäsit muista jättää peukku SINISEKS!! ;) tietty pistää kanava tilaukseen jos olet uusi !!!! JA MUISTA

KUINKA KAUAN YHDYNNÄN KUULUISI KESTÄÄ? *haastattelu* - YouTube

kuinka kauan kissa voi olla syömättäMeidän kissa ei aikoinaan päässyt koskaan itse alas puusta, ei ollut takajaloissa kynsiä. Ja en tiedä aloittajasta, mutta eläinsuojelulaki kieltää jättämästä eläintä nälkään kuolemaan. Kyllä tuo jutussa ollut kissa oli kuusi päivää puussa, ole itse syömättä ja juomatta kuusi päivää.

JIVE Kuinka kaunis voi olla kukkiva maa, lauluntekijä Jussi

kuinka kauan kissa voi olla syömättä . kenkäkingi kauppakaari kerava

Keskustelu - Kuinka kauan kissa voi selvitä juomatta? | Sana

kuinka kauan kissa voi olla syömättäMies oli haaksirikkoutunut täysin autiolle saarelle, jolta hänet pelastettiin kuukauden kuluttua. Häneltä udeltiin, kuinka hän oikein oli selvinnyt hengissä kuukauden päivät ilman ruokaa. Mies myönsi, että hän oli joutunut syömään omat ulosteensa. Kun häneltä sitten tiedusteltiin, miltä tavara oli maistunut, hän vastasi:

Kissamaailma - Kun kissa ei syö oksentamisen jälkeen

Ja voi olla sitten vaikka kuinka kauan syömättä. Siinähän on logiikkansa, jos kyseinen ruoka olisi ollut vaikka myrkytettyä, olisi järkevää olla syömättä sitä enää. R.I.P. Miuku (06.98-19.08.11)

Kuinka kauan kissa selviää syömättä? | Kysy.fi

Sylissä tykkää olla.Ulos en voi viiä enään narussa kun on kyllmä oikea jalka ei toimi.Kissa on meillä aina ollu mukana kun olaan karavaanareita ja tykää olla vaunussa mukana.Antipiotia ei voi syyä oksentaa eläinlääkäri sano että kun on vanha kissa niin elimistö ei kestä sitä.En tiiä mikkä sille olisi parasta pitäisikö sen

Kissa tulee kyllä itse puusta | Lemmikit | Juttutupa | Kaleva.fi

kuinka kauan kissa voi olla syömättäNe laadukkaat raksut tulee loppujen lopuksi halvemmaksi, sillä niitä menee paljon vähemmän! Niitä saa myös tilattua kotiin, eikä loppujen lopuksi tule kovin kalliiksikaan, kun ostaa isoja pusseja, kuten Kenguru tuossa aiemmin totesi. Markettiraksuissa (suurimmassa osassa) on ihan kamalasti erilaisia lisäaineita (esimerkiksi ne Latzit ja Whiskasithan on tosi iloisen k

Kauanko kissa voi olla syömättä? | Keskustelu | Kaksplus

Toinen kissa on oppinut aukomaan ovia ja oli avannut oven työpäivämme aikana (ei avaa enää). Olisiko suu ollut sen takia arka vielä eilen ja nyt alkaa parantumaan. Se tiputus perjantaina taisi olla ratkaisevan tärkeä. Kiitos kuitenkin kun kerroit, että jo päivän paasto/juomattomuus voi olla kohtalokas.

onko kenelläkään vinkkiä, kuinka ruokahaluttoman kissan saa

Meidän vanhus taitaa olla lähdössä :( Kolmatta päivää syömättä ja juomatta, lääkäriltä sai antibiootit tulehdukseen mutta muuta ei oikein voi/kannata tehdä. Olen yrittänyt ruiskulla milli kerrallaan nestettä antaa, mutta kissa oksentaakin välillä, joten aika toivottomalta tuntuu. Kauanko kissa voi sinnitellä näin?

Kauanko kissa voi olla syömättä? | sivu 2 | Keskustelu | Kaksplus

kuinka kauan kissa voi olla syömättäTodennäköisesti kissasi tulevat kylläisiksi raksuista, eikä se haittaa vaikka söisivät pelkästään niitä jos vaan ovat hyvälaatuisia ja kissoilla on vettä riittävästi. Anna ruoka aterioina jokaiselle omiin kuppeihin, esim. 4 kertaa päivässä. Ateria voi olla sitten raksuja/purkkiruokaa/lihaa.

Ilmoittaudu mukaan

Lahjoita kampanjaan

Ota yhteyttä