http://ovaska2019.fi/
kuinka sytyttää takka
kuinka paljon käyttörahaa kuukaudessa
kuinka monta pataljoonaa suomalaisia oli keljan taisteluissa
kuinka monta ripseä lähtee päivässä
kilpikonnakisa peli
Koulutus ja osaaminen

Lue lisää

Liikenne

Lue lisää

Hyvinvointi ja talous

Lue lisää

Kauanko akkulaturin pitää ladata auton akkua, jotta se on

Kuinka tehokas on auton laturi > verrattuna erillisiin akkulatureihin (hintaluokka 20-100 euroa)? En ole asiantuntija, enkä osaa tarkkoja lukuja tai arvauksiakaan antaa, mutta oman empiirisen kokemuksen mukaan tyhjä akku latautuu ajaessa melko nopeasti, koska auton laturissahan riittää tehoa, jos akku vain kykenee virtaa vastaan ottamaan.

Akun latautuminen ajossa - Yleistä autoilusta - Suomi24

Kuinka tältä voi välttyä, ja missä menee lyhyen matkan raja? Lämpötilojen painuessa reippaasti pakkaselle on auton kylmäkäynnistäminen suomalaisille tuttua puuhaa. Lähes kaikki esilämmittävät autonsa moottorin pakkaskeleillä, jos autoa säilytetään ulkona. Myös sisätilan lämmittimet ovat Suomessa yleisessä käytössä.

Auton akun lataaminen - Moottori - Suomi24 Keskustelut

no kauankos tarttee ladata akkua jossa on vähän virtaa jo valmiina, ei kuitenkaan tarpeeksi jotta auto käynnistyisi. Kauanko tarttee ladata, jotta auto lähtisi käyntiin??

Autojen käynnistysakkujen testissä selviä eroja | Uusi Suomi

kuinka kauan auton akku latautuuNiCd-akku kestää pikalatausta (n. 1 h) mikäli lämpötila on 5–45 °C. Akku ottaa latausta vastaan alhaisemmissakin lämpötiloissa, mutta kehittää kaasuja, jotka nostavat painetta kennojen sisällä. Tämän vuoksi kylmässä olisi käytettävä hidaslatausta sopivan latausajan ollessa 10 tunnin luokkaa.

Auton akun elinikä [Infographic] | Autokäsikirja.fi

kuinka kauan auton akku latautuuNyt ollu laturin nokassa 5 tuntia ja tarkistussilmä yhä musta. Ohjeissa oli, että kun tarkistussilmä on vihreä, akku on täysi. Kuinka kauan yleensä menee, akun lataamiseen. Akku ei mielestäni ollut aivan tyhjä, koska ensi starttauksella rykäisi, mutta toisella vain napsahteli. Akku ei ole vanha .. vimme vuoden marraskuussa ostettu.

Akun lataaminen tyhjäkäynnillä | MuroBBS

Global-akun käynnistyskyky on selvästi paras. Se oli ainoa akku, joka käynnistystestissä pääsi yli neljään pisteeseen. Testissä mitattiin, kuinka kauan akusta riittää virtaa, kuinka hyvin virtaa riittää auton käynnistykseen, kuinka hyvin akku latautuu ja kuinka paljon vettä se kuluttaa.

Akku – Wikipedia

kuinka kauan auton akku latautuukäytännössä rajoittuu, mutta arvelen, että täysin tyhjäkin akku latautuu tunnissa tai parissa melkein täyteen, joten kyllä latausvirta ainakin enemmän kuin 5 A on. 5 A:lla latausaika olisi pitkälti toistakymmentä tuntia. Kunnossa olevaa akkua voi ladata suurellakin virralla, kunhan välttää ylilatauksen.

VTT: Edes 11 kilometrin ajo paukkupakkasella ei lataa akkua

kuinka kauan auton akku latautuuAkku aiheuttaa eniten ongelmia pakkasella – "Autolla pitää ajaa eikä seisottaa pihalla" Talven kovat pakkaset vaikuttavat muun muassa autojen toimintakykyihin ja autokorjaamoilla riittää kiirettä heti ensimmäisten pakkasten jälkeen. Usein auton akku väsähtää kylmällä säällä.

Akku aiheuttaa eniten ongelmia pakkasella – "Autolla pitää

"Nyt ei suositella ajamaan suorinta reittiä perille. Kylmä akku ei ota vielä virtaa vastaan, jos autolla ajaa vain 10–15 kilometriä." Akun latautuminen vaatii Luomalan mukaan ajamista, tyhjäkäynnillä akku ei lataudu. Eniten Autoliitto on saanut yhteydenottoja ruuhka-Suomesta. Ongelmia on ollut kaikenikäisten autojen kanssa.

Akun latautuminen | Tuulilasi

Jos siis pääset latailemaan laitteelle, joka lupaa 22 kW tunnissa, se ei tarkoita vielä, että plugarin 10 kWH:n akku latautuu täyteen puolessa tunnissa. Latauspisteen lisäksi asiaan vaikuttaa auton oma laturi, jopa latauskaapeli sekä tietenkin se, miten tyhjä akku on. Plugarin akku on muuten aina tyhjä, sen verran olen havainnut.

Autoliitolta yllättävä ohje: vältä auton käyttöä | Kauppalehti

Juuh teinithän ne monesti on noita hupiajelijoita joten voipa se ikkunakin olla turhaan rikottu ja paleltu sen takia autos sit. Kunnei ole tajuttu et se ovi kuitenkin avautuu suurimmas osas hetkessä ja joissakin pakkasilla tarvi kuin jotain avaimen oloista laittaa lukkoon kun haitat jäätynyt.

Akun lataaminen ajamalla - Google Groups

Kipinä testejä ei saa tehdä, se voi räjäyttää akun. Jos haluat varmistaa, että akku latautuu kun laturi on kytketty, etkä näe sitä suoraan akkulaturista, niin voit katsoa sen yleismittarilla DC(tasavirta) alueella, akun jännite kasvaa hiljalleen jos se latautuu. Esim 12.33V > 12.34V.

Ilmoittaudu mukaan

Lahjoita kampanjaan

Ota yhteyttä