http://ovaska2019.fi/
kuinka paljon vuodessa on päiviä
himohamstraajat katsomo
kuinka usein kortisonia
kuinka paljon voin lainata
rokin peli tänään
Koulutus ja osaaminen

Lue lisää

Liikenne

Lue lisää

Hyvinvointi ja talous

Lue lisää

Jokamiehen oikeudet

jokamiehen oikeudet peli

Ihmisten suhde luontoon on muuttunut viime vuosina ja kiinnostus sekä tieto luonnosta on heikentynyt. Minusta tämä kehitys on huolestuttavaa. Emme edes tiedä, kuinka harvinaislaatuiset ja suuret oikeudet jokaisella meistä täällä Suomessa on jopa maailman mittapuulla katsottuna.

Jokamiehen oikeudet -visa | Kulttuurin Vuosikello

Sellaista jokamiehen oikeuden käyttöä kieltävää taulua ei saa pystyttää, jonka asentamiseen ei ole lakiin nojautuvaa perustetta. Jokamiehenoikeuksien käytöstä ei saa periä maksua. Luonnossa oleskelu ja leiriytyminen on sallittua, jos siitä ei aiheudu vahinkoa tai haittaa maanomistajalle.

Ymparisto > Jokamiehenoikeudet

Jokamiehen oikeudet -visa Peli (www) Jokamiehen oikeudet -sivuston leikkimielinen tietovisa testaa tuntemusta jokamiehen oikeuksista ja tarjoaa samalla tietoa metsässä ja luonnossa liikkuville.

Jokamiehenoikeudet - Luontoon.fi

Jokamiehen oikeudet toisten teoksiin -- Miten otetaan sitaatti veistoksesta? KOTEK-webinaarisarjan 2. osa.

METSÄ JA LAPSET: Jokamiehenoikeudet – Metsäemo

Papunet - Jokamiehenoikeudet. Peli vaatii toimiakseen Flash-laajennuksen selaimeen. Jos käytössäsi on kannettava tai pöytämallinen tietokone, voit ladata laajennuksen Adoben sivuilta (sivu on englanninkielinen).

Isoallo.com - Tietoa Eri Asioista - Jokamiehen Oikeudet

jokamiehen oikeudet peli

Niiden kerääminen ei kuulu jokamiehen oikeuksiin. Vastasitko oikein? Jatka seuraavalle rastille. Keksi itse liikkumistapa. Vastasitko väärin? Palaa kaksi rastia taaksepäin ja tee tehtävät uudelleen

Flash - Papunet

jokamiehen oikeudet peli

Jokamiehen oikeuden käyttäminen ei saa aiheuttaa vähäistä suurempaa haittaa maanomistajalle tai luonnolle. Vähäistä suuremmalla haitalla tarkoitetaan todellista ja todennettavaa haittaa. Sitä ei ole paha mieli siitä, että joku keräsi herkkutatit tai se, että ei itse pidä vaikkapa pyöräilijöistä.

Jokamiehenoikeudet | Retkipaikka

Suomessa on harvinaisen laajat jokamiehenoikeudet. Se on kerrassaan hienoa! On tärkeää, että me kaikki – niin luonnossa liikkujat kuin maanomistajat – tunnemme jokamiehen oikeudet ja velvollisuudet hyvin.

Suhde yhteiskuntaan: Jokamiehenoikeudet - Partio-ohjelma

Tehtäviä ja materiaaleja. Kaipaatko metsäaiheisia harjoitustehtäviä tai oppimiskokonaisuuksia oppitunnille ulos tai luokkaan? Tältä sivulta löydät yksittäisiä niin tehtäviä ja leikkejä kuin laajempia teemakokonaisuuksia varhaiskasvatukseen, alakouluihin kuin yläkouluihinkin.

Jokamiehenoikeudet - Suomen Latu

Seikkailijoiden tehtävänä on merkitä tarinaan vihreällä asiat, joita jokamiehen oikeuksien mukaan saa tehdä ja punaisella ne, mitä ei saa. Vaihtoehtoisesti seikkailijat voivat sopia jonkin liikkeen, jota tehdään silloin kun kyseessä on sallittu asia (esimerkiksi heilutellaan käsiä) ja kun kielletty (esimerkiksi hypitään paikallaan).

Ilmoittaudu mukaan

Lahjoita kampanjaan

Ota yhteyttä