http://ovaska2019.fi/
päivänsää katsomo
kuinka kauan kestää matka kuuhun
jääkiekon mm kisat 2017 voitto
kuinka paljon 5kk vauva syö
kuinka monta ysiä korttipakassa
Koulutus ja osaaminen

Lue lisää

Liikenne

Lue lisää

Hyvinvointi ja talous

Lue lisää

Keskustelu - Kuinka usein auto pitää katsastaa ja | Aihe

Usein kysyttyä katsastuksesta. Lue kysymykset ja vastaukset! Kyllä saa. Olet tervetullut nauttimaan katsastuksen ajan kupin kahvia tai seuraamaan tapahtumia hallin puolelle.

Autojen katsastusvälit muuttuvat pian – Näin usein ajoneuvo

Usein kysyttyä. Kuinka usein katsastus on tehtävä? Yksityiskäytössä olevan henkilöauton ensimmäinen määräaikaiskatsastus on suoritettava viimeistään 4 vuoden kuluttua käyttöönottopäivästä. Sen jälkeen kahden vuoden välein, kunnes täyttää kymmenen vuotta. Kymmenen vuotta täyttäneen auton katsastus on tehtävä vuosittain.

Ajoneuvon katsastus | Traficom

Liikenne- ja viestintävirasto Traficom on liikenteen ja viestinnän lupa-, rekisteröinti- ja hyväksyntä- sekä turvallisuusviranomainen.

Usein kysyttyä - Haapalehdon Katsastus Oy

auton katsastus kuinka usein

höpistään turhia,kuorma-auton joka on kokonaispainoltaan yli 3500 kiloa vaaditan nopeuden rajoitin joka on tarkastettava joka vuosi josta täytyy löytyä todistus, piirturin tarkastus on joka toinen katsastus kerta.(pakettiauto malleilla ei ole mitään tekemistä asian kanssa) Lue lisää

Auton lastutus - tietoa lastutuksesta

Auton voi katsastaa halutessaan useamminkin, jolloin katsastuksen seuraava viimeinen päivä siirtyy auton iän mukaisesti vuoden tai kahden vuoden päähän katsastuspäivästä. Koska seuraavan katsastuksen viimeinen päivä määräytyy edellisen katsastuksen mukaan on esimerkiksi kesä-auton katsastus helppo siirtää jatkossa sopivaan

Autojen katsastusvälit muuttuvat pian - näin usein ajoneuvo

auton katsastus kuinka usein

Kun valo syttyy ensimmäisen kerran, voit jatkaa auton käyttöä normaalisti ja yrittää laukaista regeneroinnin ajamalla moottoritiellä. Jos mikään ei estä regenerointia tapahtumasta, tämän pitäisi sammuttaa merkkivalo. Jos valo ei sammu, on aika viedä auto huoltoon.

Hinnastomme 2.1.2018 alkaen - Meidän Katsastus Oy | Katsastus

Hintoihin sisältyy alv 24 % (tarkemmat hintatiedot ja tuotteet toimipaikalta). Hintoihin sisältyy Trafin katsastuksen valvontamaksu 2.70 €/katsastus.

Usein kysyttyä - Erikoistilanteita | Katsastusasema.fi

Unohtuiko katsastus? Poliisi huomaa kömmähdyksesi helposti. Suomen teillä kurvailee tälläkin hetkellä suuri määrä katsastamattomia autoja. Usein katsastus on yksinkertaisesti unohtunut. Poliisin seuloo liikenteestä entistä tehokkaammin autoilijat, joilta velvollisuus on jäänyt hoitamatta.

Usein kysyttyä katsastuksesta: Katsastus | A-Katsastus

auton katsastus kuinka usein

– Oma auton seuraava katsastusaika on helpoin tarkistaa Trafin sähköisestä palvelusta. Samat tiedot näkyvät tietenkin myös auton katsastus- tai rekisteröintitodistuksesta, kertoo Liikenteen turvallisuusviraston Trafinerityisasiantuntija Teemu Toivanen. Uusi sääntely koskee myös raskaita nelipyöriä.

Katsastusaika | HelppoKatsastus

Perä- ja asuntovaunujen katsastus Katsastamme myös perä- sekä asuntovaunuja. O1-luokan perävaunuja (kevyet perävaunut, joiden kokonaismassa on alle 750 kg) ei tarvitse lainkaan määräaikaiskatsastaa.

Unohtuiko katsastus? Poliisi huomaa kömmähdyksesi helposti

Autoilun kustannuksiin lasketaan usein vain bensat, huollot ja vakuutukset. Näistä kuitenkin syntyy vain osa kustannuksista ja muiden huomiotta jättäminen on itsensä huijaamista. Laskimme kuinka paljon 30 000 kilometrin autoilu maksaa vuodessa. Käytimme esimerkkinä n.

Ilmoittaudu mukaan

Lahjoita kampanjaan

Ota yhteyttä